Rapperul DMX a fost internat în spital, după un atac de cord

1 lună in urmă 2

Rapperul și actorul american DMX se află în stare gravă, după ce a suferit un atac de cord. Acesta primeşte îngrijiri de specialitate la un spital din White Plains, New York, unde este conectat la aparate, a precizat avocatul său Murray Richman, potrivit BBC.

Rapperul a suferit un atac de cord la domiciliul său din White Plains și a fost dus cu o ambulanță la un spital local. Avocatul a spus că nu știe ce ar fi fi putut provoca atacul de cord.  Murray Richman a spus că îl știe pe DMX de 25 de ani și a declarat sâmbătă seara că a fost în legătură cu familia rapperului toată ziua, potrivit BBC.

De asemenea, acesta a mai spus că nu știe dacă atacul de cord a fost provocat de o supradoză de droguri, după cum a scris publicația americană TMZ.

DMX s-a luptat public cu abuzul de substanțe de ani de zile și a petrecut mai multe perioade de reabilitare.

DMX, al cărui nume real este Earl Simmons, a debutat pe scena rap la sfârșitul anilor 1990 cu melodii precum „Party Up” și „Get At Me Dog”. Primele sale cinci albume au debutat pe locul 1 în topurile Billboard. În vârstă de 50 de ani, DMX este şi actor și a apărut în numeroase filme:  inclusiv Cradle 2 the Grave și Romeo Must Die, ambele cu Jet Li

DMX a fost eliberat din închisoare în ianuarie 2019, după ce a servit un an după gratii pentru fraudă fiscală.

Sursa foto: Profimedia

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă