Raportul de arbitraj de la meciul Chindia – Hermannstadt, după scandalul cu tentă rasistă dintre Andrei Pițian și Romario Pires. Detalii incredibile

4 săptămâni in urmă 12

Meciul dintre Chindia Târgoviște și Hermannstadt, scor 2-0, nu a fost lipsit de momente tensionate, iar la puțin timp după finalul partidei din prima etapă a play-out-ului a apărut și raportul de arbitraj.

Partida jucată de echipa din Târgoviște cu Hermannstadt a fost marcată de un scandal de rasism între Andrei Pițian și Romario Pires, chiar dacă primul nu s-a aflat în lotul Chindiei pentru meciul de la Buzău.

Andrei Pițian nu a făcut parte din lotul Chindiei Târgoviște pentru partida cu echipa din Sibiu, dar a putut urmări meciul din prima etapă a play-out-ului din tribuna oficială a stadionului din Buzău.

Raportul de arbitraj de la meciul Chindia – Hermannstadt

Andrei Pițian a fost acuzat de către jucătorii lui Hermannstadt că l-a jignit pe Romario Pires pe tot parcursul meciului, lucru care a dus și la răbufnirea brazilianului din lotul sibienilor.

Conform Digisport, tot incidentul dintre Andrei Pițian și Romario Pires apare în raportul de arbitraj. Se pare că fotbalistul lui Chindia Târgoviște care se afla în tribună, l-ar fi luat în colimator pe brazilian încă de la începutul partidei de la Buzău și l-a numit „Tarzan” în repetate rânduri.

Asta nu e tot! Fotbalistul gazdelor s-ar fi bătut și cu pumnii în piept de câteva ori, incercând să imite gesturile unei gorile. Reacțiile lui Andrei Pițian s-au îndreptat către Romario Pires! Arbitrul Adrian Cojocaru nu a putut să îl elimine pe fotbalistul Chindiei, toate acestea deoarece nu figura pe foaia de joc, însă Comisia de Disciplină se poate sesiza după primirea raportului.

Scandal uriaș pe gazon la finalul meciului

Imediat după finalul meciului Chindia Târgoviște – Hermannstadt, Romario Pires s-a îndreptat către zona unde se afla Andrei Pițian și l-a înjurat minute în șir și i-a reproșat acestuia reacțiile din timpul partidei. Ulterior, arbitrul Adrian Cojocaru a decis să îl elimine pe Romario Pires și între jucătorii celor două formații a început un adevărat scandal.

The post Raportul de arbitraj de la meciul Chindia – Hermannstadt, după scandalul cu tentă rasistă dintre Andrei Pițian și Romario Pires. Detalii incredibile appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă