Raportul COVID, solicitat de Joe Biden, nu este concludent. Serviciile secrete ale SUA: China nu ne-a oferit suficiente informații

1 lună in urmă 25

Autoritățile din Japonia au găsit o nouă tulpină a COVID-19, similă celei din Marea BritanieAutoritățile din Japonia au găsit o nouă tulpină a COVID-19, similă celei din Marea Britanie
  • Raportul COVID-19, solicitat de Joe Biden, nu oferă informații concludente cu privire la originea pandemiei.
  • Joe Biden le-a cerut serviciilor americane de informații să-și dubleze eforturile pentru a identifica sursa virusului SARS-CoV-2.

Raportul COVID-19, solicitat de președintele american Joe Biden, nu oferă informații relevante cu privire la originea virusului, relatează Le Figaro.

La finalul lunii mai, președintele Statelor Unite ale Americii a cerut serviciile americane de informații să-și dubleze eforturile pentru a explica orginea pandemiei. Joe Biden le-a spus pe atunci că au la dispoziție 90 de zile pentru întocmirea raportului.

Marți, președintele SUA a primit un raport secret, însă documentul ar fi neconcludent pentru că nu conține o explicație finală a originii virusului.

China nu ar fi oferit suficiente informații pentru stabilirea originii pandemiei de coronavirus.

The post Raportul COVID, solicitat de Joe Biden, nu este concludent. Serviciile secrete ale SUA: China nu ne-a oferit suficiente informații appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă