Raport medico-legal: actorul Michael K. Williams a decedat din cauza unei supradoze „accidentale” de droguri

1 lună in urmă 24

Actorul american Michael K. Williams, „Omar” în seria-cult „The Wire”, care a fost găsit decedat la domiciliul său din New York la 6 septembrie, a murit din cauza unei supradoze „accidentale” de fentanil, heroină şi cocaină, au anunţat vineri, 24 septembrie, serviciile medicale newyorkeze, informează AFP şi Reuters, preluate de Agerpres.

Potrivit Biroului de Medicină Legală din oraşul New York, care a calificat decesul „accidental”, Michael K. Williams a murit la vârsta de 54 de ani ca urmare a unei intoxicaţii acute cauzate de efectele combinate provocate de fentanil (un opioid puternic), p-fluorofentanil, heroină şi cocaină”.

Actorul a fost găsit decedat în apartamentul său din Williamsburg, Brooklyn, cartierul din New York unde a crescut.

Într-un interviu acordat postului de radio american NPR în 2016, actorul a povestit despre propria luptă pe care a dus-o cu dependenţa de droguri în viaţa reală în timp ce juca în „The Wire”, unde îl portretiza pe Omar Little, un infractor gay singuratic, cu principii şi cod moral.

Autorităţile au suspectat că Williams a decedat în urma unei supradoze după ce poliţiştii au găsit în apartamentul său un plic conţinând droguri, potrivit surselor, notează Reuters.

Michael K. Williams a fost nominalizat de cinci ori la premiile Emmy, ultima dată în 2021 pentru rolul din serialul „Lovecraft Country”, dar nu a câştigat această recompensă prestigioasă.

Pe lângă rolul din „The Wire”, actorul, care a avut o carieră notabilă în televiziune, a jucat şi în alte producţii TV de mare succes, precum „Boardwalk Empire” (2010-2014), „The Night Of” (2016) şi „When They See Us” (2019).

Williams a interpretat, de asemenea, roluri memorabile pe marile ecrane şi a jucat în mai multe filme, precum ”12 Years a Slave” (2013), dar şi în lungmetrajul TV „Bessie” (2015).

Foto: EPA

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă