Raport final: Cine a fost de vina pentru moartea lui Kobe Bryant

1 lună in urmă 1

NTSB a emis raportul final pentru investigarea accidentului mortal de elicopter Kobe Bryant din 26 ianuarie 2020, in apropiere de Calabasas, California.

Conform acestuia, vina i-a apartinut pilotului elicopterului, care a continuat zborul desi conditiile atmosferice nu impuneau asta. Potrivit anchetatorilor, acesta ar fi comis o greseala importanta zburand prin ceata si norii grosi, ceea ce l-a facut sa se dezorienteze, chiar inainte ca aeronava sa se prabuseasca.

"Consiliul national pentru siguranta transporturilor stabileste ca cauza probabila a acestui accident a fost decizia pilotului de a continua zborul in conditii meteorologice neadecvate, ceea ce a dus la dezorientarea spatiala a pilotului si la pierderea controlului. Contributia la accident a fost presiunea probabil auto-indusa a pilotului si tendinta de continuare a planului pilot, care a afectat in mod negativ procesul sau de luare a deciziilor", se arata in raport.

Kobe Bryant, fiica sa Gianna, 13 ani, si alti sase pasageri zburau din Orange la un turneu de baschet pentru tineret la Academia sa Mamba Sports din Ventura, la 26 ianuarie 2020, cand elicopterul s-a prabusit in Valea San Fernando, la nord de Los Angeles.

Cea mai distractiva comunitate de pariori este la Mozzart Bet . Ai cote de top la pariuri sportive si pariuri live, cote marite la loterii, distractie la sloturi, casino live cu dealer si adrenalina la maxim la cursele de caini si cai. Alatura-te comunitatii acum si ai 100% bonus la prima depunere!

Mai puteti citi:

FOTO Maria, fiica lui Anghel Iordanescu, a dat lovitura in televiziune
Drama Gabrielei Sabatini, cea mai frumoasa jucatoare de tenis a anilor 1990

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă