Răpită şi violată în repetate rânduri, timp de zece zile. Drama unei tinere, ţinută sechestrată în garajul unui director din Rusia

1 lună in urmă 34

De Ovidiu Cojocaru.
Publicat: 04.09.2021, 16:21.
Actualizat: 04.09.2021, 16:27

O tânără în vârstă de 23 de ani din Rusia ar fi fost răpită, sechetrată şi violată în repetate rânduri, timp de zece zile de directorul unei companii, care a închis-o în garajul casei sale, după ce s-au întâlnit după mai multe zile de discuţii în mediul online.

Femeia a fost răpită timp de 10 zile

Femeia a fost răpită timp de 10 zile

Profimedia (foto ilustrativ)

Sergei Sveshnikov, în vârstă de 39 de ani a fost reţinut pentru audieri după ce în garajul lui a fost găsită Elizaveta Babikova, tânăra de 23 de ani, care susţine că a fost răpită şi violată de bărbat în repetate rânduri. Directorul companiei este căsătorit şi are doi copii, dar de câteva zile ţinea legătura online cu această tânără despre care se crede că ar fi agresat-o, potrivit Daily Star.

Sergei a fost reţinut de poliţiştii ruşi, după ce au descoperit-o pe tânără încătuşată în garaj. Ea dispăruse în data de 24 august, exact în ziua în care acceptase să îl însoţească pe bărbat la restaurant din centrul oraşului Nijni Novgorod. La rândul său şi directorul companiei fusese dat dispărut de către soţia lui care este şocată de cele întâmplate.

Bărbatul a răpit-o şi a sechestrat-o aproape două săptămâni

O declaraţie şocantă oferită poliţiei de către vitimă a fost făcută publică presei din Rusia, dezvăluind modul în care a fost ameninţată cu un cuţit, legată şi abuzată de bărbatul cu care acceptase să iasă la întâlnire. "L-am cunoscut pe o aplicaţie de dating. Avea un profil cu nume fals, iar vârsta indicată era mai mică cu trei ani faţă de cea reală. Era prima noastră întâlnire. Am fost de acord să mergem la un restaurant pe care el îl cunoştea. A sosit într-o maşină neagră în care am plecat. Pe drum, a oprit în dreptul unei benzinării şi mi-a cerut să mădezbrac şi să întreţin relaţii intime cu el. Observând că ii refuz avansurile, a scos un cuţit şi m-a ameninţat. Mi-a spus că mă obligă să îmi dau jos lenjeria intimă. Mi-a fost frică şi m-am supus, apoi a scos o perche de cătuşe cu puf alb şi mi-a strâns mâinile la spate. Mi-a înfăşurat un prosop alb în jurul gurii, mi-a luat telefonul mobil pe care l-a închis şi mi-a acoperit ochii cu un tricou negru pentru ca să nu pot vedea în ce direcţie mergem", a povestit tânăra.

Garajul în care tânăra a fost dusă avea în interior un pat, o mini-bucătărie, televizor, şi o baie, potrivit delaraţiilor femeii. "Când am ajuns mi-a spus să mă întind pe pat şi a început să mă violeze. Mi-a spus că vom sta acolo toată noaptea. Era isteric", a mărturisit Elizaveta.
Comitetul de anchetă rus a declarat astăzi, că proprietarul garajului a fost reținut și a fost supus unui interogatoriu.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

 „Dintr-o dată privea în gol”

1

Un bărbat dărâmat de durere a povestit trauma prin care a trecut văzându-şi soţia, mamă a trei copii şi însărcinată cu cel de-al patrulea, pierind sub ochii lui. A crezut până în ultimul moment că totul va fi bine, dar adevărul s-a dovedit a fi necruţător.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă