Rapidistul Constantin Schumacher anunță înaintea meciului cu FCSB: „Este derby cu Steaua! Lucrurile sunt clare!” | EXCLUSIV ProSport Live

2 luni in urmă 25

Constantin Schumacher va fi alături de Rapid în derby-ul cu FCSB, iar fostul mare fotbalist a fost sincer la ProSport Live și știe de parte cui este dreptatea în conflictul dintre Armată și clubul patronat de Gigi Becali.

Aflat acum la FC Argeș, acolo unde conduce echipa a doua, Schumacher a rămas cu sufletul alături de giuleșteni și a vorbit despre marele avantaj al giuleștenilor în partida de duminică.

Sursele ProSport susțin că patronul Victor Angelescu le-a pregătit jucătorilor prime speciale pentru derby-ul cu FCSB. Angelescu ar fi dispus să achite o sumă totală de 20.000 de euro, în cazul în care băieții lui Miță Iosif iau trei puncte. Asta ar însemna aproximativ 1.000 de euro de jucător.

Constantin Schumacher a tras concluzia înainte de Rapid – FCSB: „Steaua este echipa din Liga 1!”

Constantin Schumacher a fost impresionat de începutul excelent de sezon pe care l-a avut la Rapid și este convins că va fi spectacol în tribune pe Arena Națională.

„Rapid a început foarte bine, Mihai Iosif a știut să le transmită spiritul giuleștenilor, iar venirea suporterilor ajută foarte mult, împing echipa de la spate. Au venit în liga a patra 7.000 de spectatori. Sunt sigur că și la derby vor fi foarte mulți rapidiști. Este un derby cu Steaua, care e continuatoarea. Acolo, lucrurile sunt clare. Gigi Becali a băgat atâția bani, Steaua este echipa din Liga 1. Eu așa spun”, a spus Constantin Schumacher, la ProSport Live.

În jur de 40.000 de spectatori sunt așteptați la derby-ul Rapid – FCSB. Roș-albaștrii vor fi susținuți de aproximativ 8.000 de suporteri.

„Celor de la FCSB le-am pus la dispoziție Peluza Sud, unde stau ei la meciurile de acasă. Au 8.000 de bilete rezervate, a declarat Daniel Niculae

The post Rapidistul Constantin Schumacher anunță înaintea meciului cu FCSB: „Este derby cu Steaua! Lucrurile sunt clare!” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă