Rapidistul care a refuzat de două ori FCSB-ul: ”Am avut discuții cu MM. Nu am putut sufletește”

6 zile in urmă 17

  • Supercupa Spaniei: Barcelona - Real Madrid, miercuri, 21:00, Digi Sport 1

  • Cupa Ligii Angliei: Tottenham - Chelsea, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

Fostul fundaș a petrecut 10 ani la Rapid, formație în tricoul căreia a cucerit titlul în 2003, trei Cupe ale României și o Supercupă. În 2009 a fost transferat la Unirea Urziceni, unde a colaborat cu MM Stoica, actualul manager al FCSB-ului. Cei doi au rămas în relații bune, iar oficialul roș-albaștrilor i-a făcut două oferte lui Vasile Maftei, ambele refuzate datorită trecutului vișiniu.

Vasile Maftei a refuzat două oferte de la FCSB: ”Nu am putut sufletește”

Mai întâi, în 2011, după ce s-a despărțit de gruparea ialomițeană, Maftei a primit o ofertă de la FCSB, pe care a refuzat-o, apoi, spre finalul perioadei petrecute în Gruia, la CFR Cluj, când a fost tras ”pe linie moartă”, roș-albaștrii au mai făcut o încercare, dar s-au lovit din nou de refuzul fostului internațional.

N-am fost tentat. Am avut niște discuții cu MM. Am rămas prieteni, am avut o ofertă de a merge la Steaua (n.r.- actuala FCSB) după ce am plecat de la Urziceni. Nu am vrut. La fel, când eram la CFR și nu mai făceam parte din lotul primei echipe și mă antrenam separat, puteam să ajung foarte ușor.

Mi s-a propus, dar am preferat să spun nu. Nu am putut sufletește, aveam un trecut, jucasem 10 ani la Rapid, mă atașasem de această echipă și nu era în ordine. Nu regret nimic. Poate m-aș fi accidentat, poate nu aș fi dat randamentul scontat la Steaua, nu știu. Eu cred că am făcut alegerea bună”, a spus Vasile Maftei, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

VIDEO Vasile Maftei, ofertat de două ori de FCSB

Etichete: vasile maftei , vasile maftei steaua , vasile maftei fcsb

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă