Rapidiștii recunosc superioritatea lui Dinamo după remiza din „Groapă”. „Pot bate pe oricine în Liga 1!”

1 lună in urmă 18

Rapid a obținut cu greu o remiză pe terenul lui Dinamo, scor 1-1, iar rapidiștii lui Mihai Iosif au recunoscut superioritatea „câinilor”.

Alexandru Dancea și Horațiu Moldovan au vorbit la finalul partidei din „Ștefan cel Mare” despre remiza cu Dinamo, iar cei doi fotbaliști din Giulești recunosc că echipa lui Mihai Iosif nu a arătat foarte bine în meciul din runda a 13-a.

Alexandru Dandea a ținut să îl felicite pe Nicolae Carnat, jucătorul care a marcat în prelungirile meciului golul de 1-1 pentru Rapid.

Rapidiștii recunosc superioritatea lui Dinamo după remiza din „Groapă”

Totodată, Dandea a vorbit și despre situația lui Alexandru Răuță, fotbalistul lui Dinamo care a căzut inconștient pe teren.

„Astăzi nu am făcut un joc foarte bun. Nu avem ce face, trebuie să ne mulțumim și cu egalul. Mai avem mult de muncă și sper ca la meciul cu Craiova să arătăm diferit. Este cel mai prost teren din țară, dar nu putem să dăm vina pe teren. Cu CFR am jucat perfect, dar astăzi nu ne-a ieșit nimic. În primele 15 minute am dat pase numai la adversari. Jucătorii care au venit de pe margine au venit cu un plus, Nicu (n.r. Nicolae Carnat) a marcat și ne bucurăm pentru el. E bine că a fost un rezultat de egalitate.

La Rapid mereu a fost așa. Ne-am încurcat cu echipele mai mici. Poate nu am fost concentrați. Cum CFR ne-a luat de sus pe noi, așa am fost și noi.  M-am dus repede la Răuță, era puțin amețit, dar mi-a zis că este totul în regulă”, a spus Alexandru Dandea la finalul meciului Dinamo – Rapid, scor 1-1.

Horațiu Moldovan: „Suntem o nou promovată, poate nu ne-am obișnuit cu ritmul Ligii 1”

„Trebuia să câștigăm acest meci, dar ei au fost foarte motivați, au jucat un fotbal bun. Am început mai slab ambele reprize, dar e bine că am luat un punct. Au o echipă bună și s-a văzut asta astăzi, pot bate pe oricine în România. Noi suntem o nou promovată, poate încă nu ne-am obișnuit cu ritmul Ligii 1”, a spus Horațiu Moldovan.

The post Rapidiștii recunosc superioritatea lui Dinamo după remiza din „Groapă”. „Pot bate pe oricine în Liga 1!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă