Rapidiștii abia așteaptă să joace pe noul stadion din Giulești: ”Sperăm să fie gata cât mai repede”

2 săptămâni in urmă 19

  • Europa League: Arsenal - Slavia Praga, joi, 22:00, Digi Sport 1

  • Europa League: Granada - Manchester United, joi, 22:00, Digi Sport 2

Oficialul liderului din Liga 2 speră ca arena să fie gata cât mai repede, iar echipa antrenată de Mihai Iosif să joace din nou în Giulești.

„Crește, dacă putem spune așa. Se pun scaunele, am văzut că s-a pus și instalația aceea de sub gazon. Ușor, ușor, lucrurile se mișcă în direcția cea bună. Sperăm să fie gata cât mai repede ca să putem să jucăm pe el. Momentan, nu trebuie să ne gândim la stadion, trebuie să ne gândim la ce avem de făcut. Băieții se pregătesc de meciurile oficiale”, a spus Niculae, la Liga DigiSport.

Galerie Foto

Când va fi gata Rapid Arena. După 15 aprilie începe montarea gazonului

"Au fost demarate și lucrările de infrastructură ale terenului de joc, mai exact lucrările de drenaj. Gazonul va putea fi pus în amplasament după finalizarea lucrările de infrastructură și anume lucrările de drenaj, încălzire și irigare.

În funcție de condițiile meteorologice care pot influența progresul lucrărilor de infrastructură, preconizăm că montarea gazonului să înceapă după data de 15 aprilie.

Predarea obiectivului de investiție către beneficiar va avea loc după semnarea procesului verbal de recepție la terminarea lucrărilor. Recepția la terminarea lucrărilor este planificată să înceapă în a doua jumătate a lunii mai", anunță CNI.

Legendele Rapidului vor avea un loc special pe noul stadion

Oamenii care au scris istorie pentru Rapid vor da numele zonelor din noul stadion Rapid.

Pe lângă Dan Coe și Tache Macri, alte zone ale stadionului vor fi denumite după Nicolae Manea, Alexandru Neagu, Ion Motroc, Necula Răducanu (n.r Rică Răducanu) sau Bazil Marian. Pentru acest demers, clubul a colaborat în mod constant cu suporterii echipei. Iată lista completă a denumirilor:

  • Denumire Stadion: RAPID GIULESTI
  • Denumire Peluza Nord: DAN COE
  • Denumire Peluza Sud: TACHE MACRI
  • Denumire Tribuna a II-a: ALEXANDRU NEAGU
  • Denumire Tribuna I: VALENTIN STĂNESCU
  • Denumire Tribuna VIP: NICOLAE MANEA
  • Numele alese pentru lojele stadionului: Ion Costea, Iuliu Baratky, Gheorghe Dungu, Ion Bogdan, Vintilă Cossini, Necula Răducanu, Dumitru Macri, Bazil Marian, Ion Motroc, Ștefan Filotti, Vasile Copil, Ilie Greavu, Constantin Năsturescu, Nichi Dumitriu, Ion Pop, Teofil Codreanu, Nicolae Lupescu, Constantin Jamaischi, Ion Ionescu.
Etichete: rapid , daniel niculae
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă