Rapid vrea să rivalizeze cu FCSB » L-au adus în proiect pe un om de afaceri cu o avere de 100 de milioane

2 zile in urmă 21

Articol de , - Publicat sambata, 15 ianuarie 2022, 07:14 / Actualizat sambata, 15 ianuarie 2022 07:28

Rapid va rivaliza cu Farul și cu FCSB la juniori, după ce l-a atras în plan și pe Dan Șucu, proprietarul Mobexpert.

Rapid a lipsit de tot din fotbal timp de un an, după falimentarea vechiului club, și a repornit din liga a patra, dar tot chinul vișiniilor pare să merite acum. Echipa luptă pentru un loc în play-off deși e nou-promovată în „A", societatea reușește să fie stabilă economic fără să se înhame la cheltuieli foarte mari.

Ladislau Boloni e la București! » Ce urmează în negocierile cu FRF

SELECȚIONER

Ladislau Boloni e la București! » Ce urmează în negocierile cu FRF

Stadionul nou din Grant a fost inaugurat oficial și va putea fi folosit în curând, după parcurgerea unor formalități birocratice.

Giuleștenii își organizează și un centru de tineret care ar trebui să devină unul de top, la nivelul la care se află acum Farul și FCSB, cluburile care au investit cel mai mult în sectorul acesta. 

Departamentul pentru juniori e realizat într-un parteneriat cu Dan Șucu, proprietarul Mobexpert. Pasionat de fotbal, Șucu avea de gând să investească într-un club pentru juniori și a fost atras de asocierea cu Rapidul datorită numelui care-i convinge mai ușor pe copii. 

Rapid vrea să rivalizeze cu FCSB » L-au adus în proiect pe un om de afaceri cu o avere de 100 de milioane

Dan Șucu // FOTO: protv.ro.

Se ocupă Maftei și Răduță

El a achiziționat două baze sportive, Coresi și Constructorul. Prima este deja în niște condiții bune și e folosită și de seniorii vișiniilor, și de grupele de copii. A doua va fi amenajată și rezervată doar juniorilor. Numai pentru cumpărarea terenurilor, Șucu a plătit 5 milioane de euro. 

Daniel Niculae, președintele Rapidului, a schimbat și conducerea centrului de tineret. De copii se ocupă acum Vasile Maftei și Gabi Răduță. Maftei, o glorie a giuleștenilor, a lucrat ca secund al lui Bogdan Andone după ce s-a retras din cariera de jucător.

Răduță a condus departamentul pentru tineret de la Dinamo în perioada în care Negoiță a fost patronul roș-albilor. Rezultatele din mandatul lui au fost bune, „câinii" au fost rivalii principali ai lui Hagi și au reușit să-i mai „sufle" trofee de campioni în competițiile „under". 

100 de milioane de euroeste averea estimată a lui Dan Şucu

VIDEO Rapid o învinge pe Rukow în amicalul din Turcia, 2-1 » Debut pentru Onea și dublă Sefer

Citește și: 

Ce-l nemulțumește pe Săpunaru la noul stadion din Giulești: „Vrem să nu mai vină spectatorii la meciuri, sau cum?”

Pleci pe 6 milioane în Italia” » Sefer a salvat Rapidul: „Două zile am exersat loviturile libere”

Playtech: BOMBĂ! Cum a îndrăznit Loredana Groza să se fotografieze după zvonul divorțului. E prea de tot ce ne arată în jos...


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă