Rapid vrea să-l împrumute pe Florin Andone. Câți bani îi oferă giuleștenii internaționalului român

3 săptămâni in urmă 13

Florin Andone (28 de ani) este aproape de un împrumut la Rapid, formație care țintește un loc de play-off în sezonul 2021 – 2022.

Florin Andone a fost împrumutat de Brighton la Cadiz CF în august 2021, dar internaționalul român a jucat în doua 6 meciuri pentru formația din Spania.

Astfel, șansele ca acesta să mai rămână la gruparea din Spania sunt mici, iar oficialii formației Rapid București au intrat pe fir și s-au interesat în legătură cu un viitor transfer al atacantului în vârstă de 28 de ani.

Rapid este aproape de împrumutul lui Florin Andone

Conform 1923.ro, Rapid este aproape de a obține împrumutul lui Florin Andone. Giuleștenii au început deja negocierile cu Brigton pentru a-l aduce pe atacant la gruparea din Liga 1 în următoarele șase luni.

Oficialii echipei antrenate de Mihai Iosif ar urma să îi plătească  lui Florin Andone 75.000 de euro pentru cele șase luni petrecute în Giulești, iar britanicii trebuie să suporte restul salariului.

Florin Andone e fanul Rapidului

Șansele ca această mutare să se facă sunt mari, mai ales că Florin Andone a dezvăluit în urmă cu câțiva ani că este un susținător al echipei din Giulești. „Tata și fratele meu țineau cu Dinamo, eu am dat-o cu Rapidul. Mi-e un pic greu să-i urmăresc de la distanță, dar cred că acum, prin venirile lui Daniel Niculae și Săpunaru vor crește ca grup”, spunea Florin Andone în urmă cu câțiva ani.

Cotat de site-urile de specialitate la 1,2 milioane de euro, Florin Andone a început fotbalul la CD Castellon, iar după aceea a mai jucat pentru Villarreall CF B. Atl. Baleares, Cordoba, Dep. La Coruna, Brighton și Galatasaray.

În iulie 2016, Florin Andone a fost vândut de Cordoba la Dep. La Coruna pentru 5,7 milioane de euro, iar după doi ani a fost cumpărat de Brighton cu 6.000.000 de euro.

The post Rapid vrea să-l împrumute pe Florin Andone. Câți bani îi oferă giuleștenii internaționalului român appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă