Rapid vrea să folosească stadionul Dunării în Liga 1. Condiţia pusă le poate face probleme mari a meciul de play-off

1 lună in urmă 2

UCL: Real Madrid - Atalanta, marți, 22:00, Digi Sport 1

UCL: Manchester City - Borussia Monchengladbach, marți, 22:00, Digi Sport 2

După 1-2 cu Unirea Slobozia şi antrenată de "secundul" Mihai Iosif după ce a rămas fără antrenorul Nicolae Grigore, Rapid este obligată să învingă în ultimele două partide pentru a mai spera la play-off.

De câteva zile zile însă între cele două echipe s-a iscat o contradicţie pe care giuleştenii nu ştiu cum să o rezolve. Rapid a solicitat acceptul să poată trece stadionul din Călăraşi în dosarul de licenţiere drept cel de rezervă în cazul în care echipa promovează în Liga 1.

Rapid solicită închirierea stadionului din Călăraşi, Dunărea vrea să-i folosească pe Alami şi pe Cârstocea la meciul direct 

Dunărea a fost de acord să închirieze terenul, dar pune condiţia ca Rapid să renunţe la clauza prin care va primi bani dacă Pustai îi va folosi pe Alami şi pe Cârstocea în meciul direct de duminică.

Atunci când i-a lăsat să plece la Călăraşi, vişiniii au impus o astfel de clauză în contractele de transfer al celor doi jucători.

Rapid Dunărea Călăraşi, în penultima etapă a sezonului regulat din Liga 2, se va disputa duminică, de la ora 19:00, în direct pe Digi Sport 1. În ultima rundă echipa va întâlni Metaloglobus.

Etichete: carstocea , meciuri liga 2 , rapid dunarea calarasi , alami
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă