RAPID - TURRIS 1-1. Stelistul Erik Lincar, declarație surprinzătoare: „Iubesc Rapidul! Am fost aproape să semnez cu ei”

2 months ago 8

LIGA 2  ·  RAPID - TURRIS 1-1

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 septembrie 2020, 17:34 / Actualizat sambata, 19 septembrie 2020 17:45

Turris Turnu Măgurele, formația antrenată de Erik Lincar, a încurcat-o din nou pe Rapid în Liga 2, la fel cum se întâmplase și la finalul sezonului trecut.

Imediat după meci, Lincar a oferit o declarație surprinzătoare. Deși a evoluat pentru Steaua între 1997 și 2002, tehnicianul de 41 de ani a afirmat că „iubește Rapidul” și că a fost la un pas să semneze cu giuleștenii în perioada în care George Copos era patron. 

„Mi-aș fi dorit să fie un meci cu suporteri. Să nu se înțeleagă că eu am ceva cu Rapidul, eu iubesc Rapidul. Am fost aproape să semnez cu Rapid, în era domnului Copos. Chiar apreciez această echipă.

În momentul de față, sunt antrenor la Turris și îmi doresc să bat Rapidul cu fiecare ocazie. Le doresc, dacă sunt buni, să promoveze. Liga 1 are nevoie de Rapid, dar să o facă pe teren, prin joc, așa cum au făcut în primele etape”, a declarat Erik Lincar, la Digi Sport.

VIDEO De ce nu a reușit Erik Lincar la Panathinaikos și care a fost motivul pentru care a părăsit Steaua

Citește și alte știri din Liga 2: 

Rapid - Turris 1-1. Lincar s-a răzbunat! A scos un punct cu un gol marcat în prelungiri

Ideea genială a unor localnici din unul din cele mai sărace sate din România. Pentru ce cer 500 de lei

Libertatea

Playtech: Am aflat cine este fotbalistul pe care Mirel Rădoi l-a dat afară de la echipa națională! Greșeala de neiertat a jucătorului
Read Entire Article
Powered By Seo Tools