Rapid, sponsor puternic pentru grupele de copii și juniori: „Vom completa bugetele cu sume la fel de mari!”. Ce obiectiv la nivel național le-a fost trasat tinerilor giuleșteni

1 lună in urmă 84

Rapid a bătut palma cu un sponsor puternic, compania Mobexpert urmând să se implice serios în susținerea grupelor de copii și juniori ale clubului.

Giuleștenii au un start de sezon aproape perfect, după ce nu au primit niciun gol în primele șase runde ale sezonului, iar veștile bune continuă să vină pentru giuleșteni. O companie importantă din România a hotărât să se alăture proiectului, urmând să investească sume consistente de bani în grupele de copii ale clubului.

Conform primelor informații, bugetul alocat activității juniorilor ar urma să se dubleze odată cu implicarea noului sponsor al rapidiștilor. Mai exact, în conturile clubului va intra aceeași sumă de bani care vine din buzunarele finanțatorului Victor Angelescu pentru acest segment.

Rapid a semnat cu un sponsor puternic: „Zona de copii și juniori va putea sa ajungă într-un timp scurt acolo unde îi este locul!”

Rapid a anunțat semnarea unui contract de sponsorizare important cu firma Mobexpert, banii pe care îi va aloca partenerul urmând să fie folosiți exclusiv în cadrul Centrului de Copii și Juniori al clubului.

Compania Mobexpert a anunțat că are de gând să dubleze bugetul alocat până acum tinerilor fotbaliști din Giulești. „Știm că domnul Angelescu, proprietarul clubului, a alocat bugete importante pentru performanță în zona de copii și juniori, iar noi intenționăm să le completăm cu sume la fel de mari”, se arată în comunicatul remis de noul sponsor, conform fcrapid.ro.

Partenerul giuleștenilor are planuri mari, obiectivul pentru grupele de copii și juniori ale Rapidului fiind destul de îndrăzneț: „Suntem convinși că având în spate o susținere financiară adecvată, zona de copii și juniori va putea sa ajungă într-un timp scurt acolo unde îi este locul, în primele trei echipe din România. D-lui Maftei și D-lui Răduță, managerii Centrului, precum și tuturor antrenorilor, le urăm mult succes în tot ceea ce fac, iar copiilor le dorim sa fie feriți de accidentări și multă baftă”.

The post Rapid, sponsor puternic pentru grupele de copii și juniori: „Vom completa bugetele cu sume la fel de mari!”. Ce obiectiv la nivel național le-a fost trasat tinerilor giuleșteni appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă