Rapid și-a „tras” satelit la Simeria! Are prioritate la transferuri de la gruparea hunedoreană

1 lună in urmă 14

FC Rapid Bucureşti a semnat un parteneriat cu gruparea CFR Simeria în urma căruia formaţia giuleşteană va avea prioritate în ceea ce priveşte transferul juniorilor formaţi la gruparea hunedoreană.

Clubul CFR Simeria, fondat în 1909, are 7 grupe de juniori: Under 7, Under 9, Under 11, Under 13, Under 15, Under 17 şi Under 19. În Campionatul Naţional U19, CFR Simeria ocupă locul doi în seria a VII-a, după CSM Reşiţa.

Rapid a remizat, sâmbătă seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XIII-a a Ligii 1.

Rapid și-a „tras” satelit la Simeria! Are prioritate la transferuri de la gruparea hunedoreană

Rapid are două egaluri (Sepsi OSK şi Dinamo) şi o victorie (cu CFR Cluj) în ultimele trei etape.

„În prezenţa lui Daniel Niculae şi a lui Ionuţ Voicu, dar şi a primarului Simeriei, Iulius Badea, şi a preşedintelui CA CS CFR Simeria, cele două cluburi au semnat un parteneriat la nivelul de copii şi juniori, prin care Rapid va avea prioritate la tinerii cei mai buni de la clubul CS CFR Simeria”, informează, joi, FC Rapid pe site-ul său oficial.

Preşedintele grupării giuleştene, Daniel Niculae, a declarat că parteneriatul este benefic pentru ambele cluburi.

„Este un parteneriat pe termen lung, prin care ne dorim să atragem la Rapid cei mai buni juniori ai clubului din Simeria, dar acesta este doar începutul. Sunt foarte multe similitudini între cele două cluburi, ambele sunt ceferiste la origini şi le mulţumim celor din Simeria pentru această colaborare.

În această zonă este o comunitate foarte mare de rapidişti, locaţia este excelentă, condiţiile sunt foarte bune, copiii de viitor şi sunt sigur că acest parteneriat va fi benefic pentru ambele cluburi. Avem în vedere pentru viitor şi alte parteneriate ce pot contribui la redirecţionarea tinerilor de valoare din ţară către clubul nostru, pentru a-i putea creşte în spiritul alb-vişiniu şi, de ce nu, la descoperirea viitoarelor legende rapidiste”, a recunoscut Daniel Niculae.

The post Rapid și-a „tras” satelit la Simeria! Are prioritate la transferuri de la gruparea hunedoreană appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă