Rapid și-a întrerupt seria victoriilor chiar cu Turris Oltul, căreia îi ”fura” promovarea în Liga 1. Adrian Iencsi: ”E frustrat și dureros.” Antrenorul nu vede nicio rivalitate între cele echipe și îl taxează dur pe Erik Lincar | VIDEO

2 months ago 2

Rapid a fost aproape că câștige și al patrulea meci din tot atâtea în debutul noului sezon al Ligii 2 și să se mențină singura echipă cu punctaj maxim, însă a primit gol în minutul 90+3 și a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida cu Turris Oltul. La fel se întâmpla și în precedenta întâlnire dintre cele două echipe, în Regie, în ultima etapă a play-off-ului, însă atunci Turris Oltul a fost egalată în minutul 90+6 și rata promovarea în Liga 1. Miza a fost alta acum, însă comparația rămâne valabilă.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți CITI AICI:

The post Rapid și-a întrerupt seria victoriilor chiar cu Turris Oltul, căreia îi ”fura” promovarea în Liga 1. Adrian Iencsi: ”E frustrat și dureros.” Antrenorul nu vede nicio rivalitate între cele echipe și îl taxează dur pe Erik Lincar | VIDEO appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools