Rapid, primul pas greșit în era Iencsi! Giuleștenii au fost egalați de Turris în minutul 90+3, deși jucau în superioritate

2 months ago 3

Universitatea Craiova - Voluntari (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)

Sepsi Sfantu Gheorghe - Viitorul (sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1)

Cu un om în plus din minutul 70, giuleștenii au fost egalați în minutul 90+3. Hlistei a deschis scorul pentru Rapid în minutul 50, dar Ilie Damașcan a egalat în prelungiri.

Rapid, primul pas greșit în era Iencsi! Giuleștenii au fost egalați de Turris în minutul 90+3, deși jucau în superioritate

Rapid a evoluat în superioritate numerică din minutul 70, când Cătălin Pîrvulescu a fost eliminat pentru fault in postura de ultim apărător. Giuleștenii au cedat inițiativa pe final, iar Damașcan a egalat cu o lovitură de cap din șase metri, la o fază la care Drăghia a fost luat prin surprindere.

S-a terminat 1-1, iar Rapid rămâne fără victorie contra lui Turris. În urma acestui egal, echipa lui Adrian Iencsi rămâne lider în Liga 2, cu 10 puncte, fiind urmată de Concordia Chiajna și ASU Poli Timișoara, cu câte 8 puncte.

Turris se află pe locul 10, cu cinci puncte acumulate în primele patru etape. Pentru Rapid urmează o deplasare la Comuna Recea, în timp ce Turris primește vizita Concordiei Chiajna.

VIDEO Golul marcat de Hlistei în Rapid - Turris 1-1

VIDEO Golul înscris în prelungirile meciului Rapid - Turris

Etichete: meciuri liga 2 , meciuri rapid , video liga 2 , meciuri turris
Read Entire Article
Powered By Seo Tools