Rapid nu se refuză! Șumudică: „E echipa pe care o iubesc și inima îmi spune să merg acolo!”

1 lună in urmă 1

 „E echipa pe care o iubesc și inima îmi spune să merg acolo!”Rapid nu se refuză! Șumudică: „E echipa pe care o iubesc și inima îmi spune să merg acolo!”

Șumudică s-a despărțit de turci după ce nu a reușit să obțină vreo victorie în șapte meciuri ca antrenor al grupării Rizespor pe care a preluat-o după despărțirea de Gaziantep.

VINERI, 05 MARTIE 2021, 15:26

SURSĂ: realitateasportiva.net

AUTOR: Realitatea Sportiva

Tehnicianul care a împlinit ieri 50 de ani a mărturisit că Turcia rămâne prima variantă pentru a reveni pe banca tehnică. „Șumi-Gol” nu exclude o revenire în Giulești dacă Rapid va promova în Liga 1 și conducerea clublui alb-vișiniu ar accepta condițiile antrenorului român.

„Cu siguranță, Turcia va fi prima opțiune. Sunt în legătură cu mai mulți impresari, cu conducători de club care vor ca de la vară să preiau echipe de acolo. Puteam să iau oricând cetățenia turcă, în două zile aveam pașaportul dacă voiam.

În cazul în care Rapidul va promova și va exista susținere financiară și condiții de muncă bune, să-mi fie acceptat staff-ul și președintele pe care mi-l doresc, Rapid e de luat în calcul. E echipa pe care o iubesc și inima îmi spune să merg acolo. Rapidul e pe același palier cu Turcia.”

Citește continuarea declarațiilor pe realitateasportiva.net

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă