Rapid nu revine pe Arena Națională. Giuleștenii au anunțat unde vor juca următorul meci considerat "acasă"

1 săptămână in urmă 11

  • Rapid - CS Mioveni se joacă sâmbătă, 27 noiembrie, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

Rapid va juca următorul meci la Giurgiu

Anunţul a fost publicat pe pagina oficială de Facebook a celor de la Rapid. Clubul nu explică de ce echipa nu revine pe Arena Naţională din Capitală, pe care şi-a disputat majoritatea partidelor de pe teren propriu în acest sezon.

Ultima partidă disputată de formaţia condusă de Mihai Iosif pe cel mai mare stadion din Bucureşti a fost cea cu FC Voluntari, pierdută cu scorul de 0-1, la 24 septembrie în etapa a 10-a a Ligii 1. Din acel moment, Arena Naţională a fost indisponibilă pentru formaţiile FC Rapid şi FCSB, care o foloseau pentru meciurile de pe teren propriu, deoarece a găzduit Campionatul Mondial de gaming DOTA 2.

Rapid a jucat până acum la Mioveni

Începând cu etapa a 12-a (17 octombrie) când a întâlnit CFR Cluj (scor 2-0), Rapid şi-a disputat meciurile pe Stadionul Orăşenesc din Mioveni.

Arena Naţională din Capitală poate găzdui din nou meciuri de fotbal, primul fiind FCSB - FC Botoşani, programat la 21 noiembrie, în etapa a 17-a a Ligii 1.

Hai să vezi cum au luat naștere serviciile secrete, misterioasele puteri din umbră. Azi de la 22:00 pe Digi World, în Digi Online.

Rapid este a doua echipă din Liga 1 care va juca pe stadionul divizionarei secunde Astra Giurgiu, Academica Clinceni anunţând că va folosi această arenă până la finalul anului 2021.

Partidele din Liga 1 se dispută fără spectatori ca urmare a restricţiilor impuse de autorităţi în contextul pandemiei de coronavirus.

Etichete: stadion marin anastasovici

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă