Rapid încearcă lovitura verii! Claudiu Keșeru este dorit în Giulești

2 luni in urmă 14

  • Liga 2: U Cluj – Unirea Constanța, joi, 21:30, Digi Sport 1

  • Liga 2: Hermannstadt - Poli Iași, joi, 18:30, Digi Sport 1

După ce au adus mai mulți jucători cu experiență, cum ar fi Cristi Săpunaru, Dragoș Grigore și Junior Morais, Rapidul vrea să-l ia și pe Claudiu Keșeru (34 de ani), atacantul lui Ludogoreț, fost jucător la FCSB.

Rapid încearcă să-l aducă pe Keșeru

Românul nu a fost inclus pe lista UEFA la echipa bulgară și este nemulțumit, motiv pentru care ar fi tentat de o nouă experiență. Rapid încearcă aducerea lui în Liga 1, anunță ziare.com.

Alegerea antrenorului de la Ludogoreț de a nu-l include pe Keșeru pe lista UEFA ridică semne de întrebare, având în vedere că românul este principalul marcator al echipei în ultimele sezoane.

Bulgarii au plătit un milion de euro pentru a-l aduce pe Keșeru de la Al-Gharafa în 2015. Internaționalul român a câștigat de trei ori titlul de golgheter al campionatului și a cucerit de șase ori campionatul cu echipa la care a fost coleg cu Dragoș Grigore și Cosmin Moți.

  • 141 de goluri a marcat Keșeru pentru Ludogoreț în 244 de partide.

Înainte de startul campionatului, președintele Rapidului, Daniel Niculae, a lăsat de înțeles că giuleștenii ar mai putea face transferuri.

”A fost o perioadă destul de lungă de negocieri, am vobit cu foarte mulți jucători. Cu staff-ul tehnic am ținut legătura tot timpul și am căzut de acord în privința jucătorilor pe care îi vrem. Am reușit să-i semnăm pe mulți dintre cei pe care i-am dorit, dar mai sunt câteva nume. Perioada de transferuri e deschisă până la începutul lunii septembrie”, a spus oficialul Rapidului.

Etichete: rapid , claudiu keseru , ludogoret
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă