Rapid i-a decis viitorul antrenorului Mihai Iosif: „Rămâne la prima echipă!” | EXCLUSIV ProSport Live

3 luni in urmă 15

Victor Angelescu, acționarul majoritar de la Rapid, a vorbit, în cadrul emisiunii ProSport Live, despre viitorul antrenorului interimar Mihai Iosif. Acesta susține că, cel mai probabil, va rămâne pe postul de antrenor secund.

Mihai Iosif a fost instalat pe banca Rapidului, în luna octombrie, după ce Adrian Iencsi a fost demis.

În prezent, Rapid se află pe locul 4 din Liga 2, cu 22 de puncte obținute, după 12 meciuri jucate.

Rapid i-a decis viitorul antrenorului Mihai Iosif

Victor Angelescu susține că a avut o discuție cu Mihai Iosif, iar acesta ar urma, cel mai probabil, să rămâne pe postul de antrenor secund al echipei, după ce un nou tehnician principal va fi adus la Rapid. În plus, acționarul alb-vișiniilor a anunțat că există posibilitatea ca numele noului antrenor principal să fie dezvăluit în următoarele zile.

„Sunt mulțumit, după trei victorii nu pot să nu fiu mulțumit. Jocul se poate și mai bine, dar importante sunt punctele. Vă spun că la Liga 2 nimeni nu practică un joc extrem de frumos.

Cu «Mitza» (n.r. Mihai Iosif) am avut o discuție și sigur rămâne la prima echipă orice s-ar întâmpla. Probabil va rămâne în postura de secund, merită acest lucru, a mai fost și sigur va rămâne în cadrul primei echipe. Probabil că în cateva zile vom anunța numele noului antrenor”, a declarat Victor Angelescu, la ProSport Live.

Sursele ProSport au aflat că Nicolae Grigore, secundul naționalei de tineret, ar urma să devină noul antrenor de la Rapid.

Victor Angelescu, cuvinte dure pentru celălalt acționar de la Rapid

Acționarul majoritar de la Rapid susține că Liviu Goncea își bate joc de echipa bucureșteană, deoarece, la începutul sezonului, ar fi dat asigurări că nu are nicio problemă să continue să investească la echipă. Însă, acesta nu ar mai fi băgat bani în conturile Rapidului, de mai multe luni.

„În momentul de față, sunt în negocieri să preiau tot clubul, pentru că celălalt acționar, de câteva luni de zile, nu mai vine cu niciun ban în club. Să sperăm că, în câteva săptămâni, se va rezolva și această problemă.

Ne jucăm de-a clubul de fotbal, pentru că la începutul sezonului am avut o discuție cu partenerul meu și a spus că nu este niciun fel de problemă. Asta înseamnă să-ți bați joc, pentru că nu e doar clubul lui. Sigur că la Liga 1, daca vine cineva lângă mine, nu voi spune nu”, a declarat Victor Angelescu.

The post Rapid i-a decis viitorul antrenorului Mihai Iosif: „Rămâne la prima echipă!” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă