Rapid - FCSB | Câte bilete s-au vândut la derby-ul de duminică (21:30, LIVE pe Digi Sport 1). "Va fi nebunie totală"

2 luni in urmă 46

  • Liga 1: Voluntari - Academica Clinceni, vineri, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Farul, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Rapid - FCSB | Câte bilete s-au vândut

Giuleștenii au scos la vânzare 38.000 de bilete pentru derby și până vineri dimineața se vânduseră aproximativ 21.000, dintre care 2.300 sunt abonamente.

Cel mai recent duel dintre Rapid și FCSB s-a înregistrat în februarie 2015, când giuleștenii s-au impus la limită, scor 1-0.

Prețurile biletelor pentru derby-ul Rapid - FCSB

Peluza Nord - 20 RON

Tribuna a II-a - 35 RON

Tribuna I - 55 RON

Tribuna 0 - SOLD OUT

Programul caselor de bilete de la Arena Națională

Joi: 17:00 - 20:30 (Pierre de Coubertin)

Vineri: 17:00 - 20:30 (Pierre de Coubertin)

Sâmbătă: 12:00 - 20:00 (Pierre de Coubertin)

Duminică: 10:00 - 22:15 (Pierre de Coubertin, Maior Coravu)

Suporterii echipei FCSB vor putea achiziționa bilete doar de la casa din Bd. Basarabiei!

Copiii până în 7 ani vor avea acces gratuit la Peluza Nord, Tribuna a II-a și Tribuna I, numai însoțiți de un adult, dar numai cu bilet. Acest bilet gratuit va fi ridicat în ziua meciului, doar cu certificatul de naștere (copie/original) al copilului.

Rapid - FCSB | Paulo Vinicius: "Va fi nebunie totală"

Paulo Vinicius, a declarat, într-un interviu publicat pe contul de YouTube al celor de la FCSB, că duminică, la derby-ul cu Rapid de pe Arena Naţională, va fi "nebunie totală" şi a precizat că toată lumea vorbeşte de bine despre această întâlnire.

"Cred că duminică va fi nebunie totală la derby-ul cu Rapid. Toată lumea vorbeşte de bine despre acest derby. Vom vedea pe teren cine câştigă, dar eu sper că noi. Sperăm că ne vor ajuta şi fanii noştri. Eu nu promit goluri, eu doar sper să marchez. Vom vedea ce se întâmplă în acest meci important. Vom vedea dacă îmi scrie Vinicius cu capul", a afirmat brazilian în vârstă de 37 de ani.

Fundaşul transferat la 27 iulie a menţionat că se simte bine la FCSB, un club mare cu care poate câştiga al cincilea său titlu de campion al României după cele patru cu CFR Cluj.

"Mă simt bine aici, este o echipă foarte bună, cu jucători tineri, de calitate. FCSB este un club mare, de asta am venit aici, pentru că se poate câştiga titlul. FCSB nu a mai câştigat de mult timp titlul în România, dar acum trebuie să îl câştige. Eu am venit pentru asta. Eu cred tot timpul în titlu. Vreau să ajut echipa şi jucătorii tineri care sunt aici cu experienţa mea. Îmi doresc să îi ajut pe copiii de aici să câştige. Sper ca împreună să putem face mai mult", a precizat Vinicius.

Etichete: arena nationala , bilete rapid fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă