Rapid, fără o piesă a defensivei de ”fier” la meciul cu Universitatea Craiova! Ce soluții are Mihai Iosif

2 luni in urmă 32

  • Media: Liga Digisport, joi, 16:15, Digi Sport 1

  • Liga 2: SSU Poli Timișoara - Poli Iași, joi, 20:00, Digi Sport 1

În următoarea rundă, giuleștenii întâlnesc Universitatea Craiova, pe Arena Națională, duel programat sâmbătă, de la 21:00, în direct la Digi Sport 1, la care Mihai Iosif nu se va putea baza pe una dintre piesele defensivei de ”fier”, Junior Morais.

Rapid, fără Junior Morais la meciul cu Universitatea Craiova

Fundașul stânga brazilian, integralist în primele șase runde, a luat deja al patrulea cartonaș galben, în prima parte a jocului de la Botoșani, câștigat cu 2-0, astfel că este suspendat pentru confruntarea cu Universitatea Craiova.

La conferința de presă premergătoare duelului de pe Arena Națională, Adrian Matei, antrenorul principal din acte al Rapidului, a transmis, totuși, că absența lui Junior Morais va fi suplinită cu succes.

Junior poate fi o lipsă, dar cel care-i va lua locul, pentru că încă nu a fost ales cel care va juca în locul lui Junior, o să dea totul și nu o să îi simțim lipsa”, a declarat Adrian Matei. 

Ce soluții are Rapid pentru înlocuirea lui Junior Morais

Hai în Digi Online să vezi care sunt capriciile și ciudatele dorințe pe care le au miliardarii. Azi de la 20:10, numai pe Digi Life!

Alături de Junior Morais, în lotulul Rapidului, pentru postul de fundaș stângă, mai sunt Petre Goge, Alin Demici și tânărul Luca Florica.

Dintre cele trei soluții, doar Petre Goge a jucat în acest sezon de Liga 1, în finalurile meciurilor cu CS Mioveni, Farul, FC Argeș și FCSB, când a intrat de fiecare dată în locul unui jucător ofensiv, Nicolae Carnat în trei rânduri și Cătălin Hlistei, pentru conservarea rezultatului.

Etichete: junior morais , adrian matei , rapid - universitatea craiova
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă