Rapid a pierdut primul amical din Turcia! Fanii fac haz de necaz: ”Amical de buget: 1 pauză-2 final!”

2 săptămâni in urmă 18

  • Ligue 1: Lyon - PSG, duminică, 21:45, Digi Sport 1

  • Serie A: AS Roma - Juventus, duminică, 19:30, Digi Sport 1

Rezultatul este unul puțin surprinzător, ținând cont de faptul că Diyarbakirspor este o formație modestă din al treilea eșalon al Turciei. Este o echipă cu tradiție, dar care nu mai reușește să revină în Super Lig de mai bine de 10 ani.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Înfrângere pentru Rapid în Antalya!

Cu toate acestea, rezultatul nu este unul relevant pentru Rapid, deoarece este doar o perioadă de acumulare, în care jucătorii ”reînvață” să alerge din nou și să-și regăsească ritmul.

Giuleștenii au condus la pauză grație golului reușt de Adrian Bălan, în minutul 8. În partea secundă, turcii au reușit să întoarcă rezultatul. După marcarea celui de-al doilea gol, rapidiștii au vrut să iasă de pe teren în semn de protest față de maniera de arbitraj.

Iată formațiile trimise în teren de Mihai Iosif în cele două reprize:

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Prima repriză - Rapid: Drăghia - Goge, Săpunaru, Ignat, Demici - Albu, Pănoiu, Sefer, Ilie - Bălan, Despa

A doua repriză - Rapid: Drăghia - Stănici, Dandea, Dr. Grigore, Florică - Crepulja, R. Moise, Stahl, Alami - A. Dumitrescu, Marzouk.

Fanii Rapidului au făcut haz de necaz pe pagina de Facebook al grupării. Mulți dintre aceștia s-au mirat de faptul că Rapidul a condus la pauză, la ca final să fie învingătoare Dyiarbakir. Pentru pariori, un astfel de pronostic ghicit îți aduce un câștig foarte mare.

Iată o parte dintre comentarii:

  • ”Facem bani pentru Florin Andone?”
  • ”Probabil s-au făcut bani de salarii pentru jucătorii ce urmează să fie aduși”
  • ”Am început cu un amical de buget”
  • ”Să pierdem toate amicalele, dar să câștigăm în campionat”
  • ”E doar un meci de verificare. Ce pretenții aveț de la un meci amical? Important e să câștige în oficiale. Într-adevăr că trebuie urgent 3 transferuri”
  • ”Încă vă mai enervați în amicale”.
Etichete: turcia , cantonament , antalya , mihai iosif , dyarbakirspor

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă