”Rapid a greșit cu aroganțele adresa FCSB!” De ce crede Helmut Duckadam că nu vine Claudiu Keșeru în Giulești

2 luni in urmă 22

  • Liga 1: Voluntari - Academica Clinceni, vineri, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Farul, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Alexandru Dandea a turnat gaz pe foc, declarând că ”FCSB e un club nou înființat”, deși colegii lui, în frunte cu Cristi Săpunaru, l-au contrazis.

Iar Helmut Duckadam crede că giuleștenii au adoptat o tactică care nu îi va avantaja la meciul transmis în direct de Digi Sport 1, duminică, de la 21.30. 

”Cei de la Rapid au greșit cu aroganțele făcute, acele declarații i-au ambiționat pe cei de la FCSB, eu cred că FCSB pornește favorită”, a declarat Duckadam la emisiunea Fotbal Club.

Fostul mare portar nu crede nici în mutarea verii pe care o pregătește formația de lângă podul Grant, venirea lui Claudiu Keșeru de la Ludogorets.  

”Greu de crezut că vine Keșeru, poate doar sub formă de împrumut, nu definitiv. Rapid nu poate să-i plătească salariul de acolo”, a mai spus Helmut Duckadam.

Rapid încearcă lovitura verii! Claudiu Keșeru este dorit în Giulești

Rapid a avut o campanie impresionantă de achiziții după promovarea în Liga 1, iar rezultatele s-au văzut încă din primele etape. Totuși, giuleștenii vor să mai dea o lovitură.

După ce au adus mai mulți jucători cu experiență, cum ar fi Cristi Săpunaru, Dragoș Grigore și Junior Morais, Rapidul vrea să-l ia și pe Claudiu Keșeru (34 de ani), atacantul lui Ludogoreț, fost jucător la FCSB.

Rapid încearcă să-l aducă pe Keșeru

Românul nu a fost inclus pe lista UEFA la echipa bulgară și este nemulțumit, motiv pentru care ar fi tentat de o nouă experiență. Rapid încearcă aducerea lui în Liga 1, anunță ziare.com.

Alegerea antrenorului de la Ludogoreț de a nu-l include pe Keșeru pe lista UEFA ridică semne de întrebare, având în vedere că românul este principalul marcator al echipei în ultimele sezoane.

Bulgarii au plătit un milion de euro pentru a-l aduce pe Keșeru de la Al-Gharafa în 2015. Internaționalul român a câștigat de trei ori titlul de golgheter al campionatului și a cucerit de șase ori campionatul cu echipa la care a fost coleg cu Dragoș Grigore și Cosmin Moți.

  • 141 de goluri a marcat Keșeru pentru Ludogoreț în 244 de partide.

Înainte de startul campionatului, președintele Rapidului, Daniel Niculae, a lăsat de înțeles că giuleștenii ar mai putea face transferuri.

”A fost o perioadă destul de lungă de negocieri, am vobit cu foarte mulți jucători. Cu staff-ul tehnic am ținut legătura tot timpul și am căzut de acord în privința jucătorilor pe care îi vrem. Am reușit să-i semnăm pe mulți dintre cei pe care i-am dorit, dar mai sunt câteva nume. Perioada de transferuri e deschisă până la începutul lunii septembrie”, a spus oficialul Rapidului.

Etichete: cristi sapunaru , claudiu keseru , helmut duckadam , rapid fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă