Rapid a câștigat al doilea amical al iernii! Nicolae Grigore: "Vrem să sărbătorim promovarea pe stadionul din Giulești"

1 lună in urmă 21

Liga 1: Universitatea Craiova - Viitorul, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Liga 1: Gaz Metan Mediaș - Poli Iași, duminică, 18:00, Digi Sport 1

"Vișiniii" și-au luat revanșa în fața formației din Liga 3, după înfrângerea surprinzătoare din Cupa României, 2-3. Adrian Bălan, în minutul 39, și Cătălin Hlistei, din penalty, la jumătatea actului secund, au adus a doua victorie a Rapidului din această iarnă.În primul joc de verificare, disputat în urmă cu o săptămână, giuleștenii s-au impus cu 4-1, în compania lui Odorheiu Secuiesc.

Rapid a folosit două partituri diferite în fiecare dintre cele două reprize ale jocului amical cu Progresul Spartac:

Prima repriză: Devenish-Meares, Florică, Dandea, Zunic, Goge, Pănoiu, Jorza, Drăghiceanu, Ursu, Bălan, IlieRepriza a doua: Drăghia, Leasă, Nastos, Ignat, Finica, Barbu, Lazăr, Sefer, Ioniță, Ernest, Hlistei

Nicolae Grigore, după succesul lui Rapid în fața Progresului Spartac: "Cred că vom arăta mult mai bine"

"Avem abia două săptămâni de pregătire, cred că vom arăta mult mai bine decât acum. Sunt de înțeles momentele mai puțin bune de astăzi. Avem jucători cu calitate pe care sperăm să-i aducem la cel mai bun nivel până la reînceperea campionatului.

Toate echipele care sunt în față și echipele de tradiție, de exemplu Petrolul, sunt puternice și va fi o luptă grea pentru play-off. Ne-am dori foarte mult să sărbătorim promovarea pe stadionul din Giulești. Sperăm să revină suporterii pe stadioane, poate se va găsi o soluție", a declarat Nicolae Grigore, antrenorul Rapidului, la finalul partidei.

VIDEO Nicolae Grigore, după Rapid - Progresul Spartac 2-0

Rezumat Rapid - Progresul Spartac 2-0

Etichete: rapid , nicolae grigore , rapid meci amical , rapid progresul spartac
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă