Rapid a anunțat transferul lui Răzvan Onea: „Este cel mai bun moment din cariera mea”. Mesaj pentru suporterii giuleșteni

1 săptămână in urmă 13

Rapid a anunțat oficial noul transfer. Fundașul de bandă dreapta Răzvan Onea, fost la Poli Iași, a oferit deja o primă reacție și are un mesaj pentru fanii giuleșteni.

Conducerea vișiniilor a achitat 100.000 de euro în schimbul jucătorului de 23 de ani. Mutarea a fost anunțată în exclusivitate de Liga2.ro, unica publicație dedicată eșalonul secund din România.

Onea a semnat un contract de doi ani și jumătate și abia așteaptă să evoluează în culorile Rapidului.

Răzvan Onea, anunțat oficial de Rapid: „Este cel mai bun moment din cariera mea”

Fundașul și-a stabilit deja obiectivele personale la noua echipă și anunță că are planuri mari. Rapid și Poli Iași au mai negociat mutarea și în vară, însă cele două cluburi nu au ajuns la un acord.

Răzvan Onea a evoluat în 14 partide pentru Poli Iași, locul 12 în Liga 2 și este evaluat la 350.000 de euro, potrivit Transfermarkt.com.

„Mă simt foarte bine că am semnat cu Rapid, foarte fericit, mi-am dorit asta încă din vară, când clubul și-a manifestat interesul față de mine, mă bucur că sunt jucătorul Rapidului. Cu siguranță, este cel mai bun moment din cariera mea, este un mare pas în față, mi-am dorit foarte mult să revin în Liga 1 și le mulțumesc celor de la Rapid pentru această oportunitate.

Îmi propun să-mi câștig locul în prima echipă și să o ajut să-și îndeplinească obiectivele. Suporterii m-au impresionat enorm încă de când am jucat contra lor în Liga 3. Atmosfera de pe vechiul Giulești a fost una senzațională, așa că nici nu-mi pot imagina cum va fi pe noul Giulești!”

The post Rapid a anunțat transferul lui Răzvan Onea: „Este cel mai bun moment din cariera mea”. Mesaj pentru suporterii giuleșteni appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă