Rangers și-a stabilit strategia în cazul plecării lui Ianis Hagi în iarnă. Anunțul lui Giovanni van Bronckhorst

3 săptămâni in urmă 13

  • Digi Sport Special, marți, 21:30, Digi Sport 1

  • Fotbal Club, marți, 19:30, Digi Sport 1

În ultimul timp, mijlocașul român a atras atenția mai multor cluburi din europa (n.r. Sevilla, Lyon, Galatasaray sau Aston Villa), iar clubul de pe Ibrox Stadium cere aproximativ 17 milioane de euro în schimbul său.

Ianis Hagi poate pleca de la Rangers în iarnă. Giovanni van Bronckhorst vrea să îl înlocuiască în aceeași perioadă de transferuri

Antrenorul echipei, Giovanni van Bronckhorst (46 de ani), a vorbit luni despre strategia pe care Rangers a pregătit-o pentru perioada de transferuri din iarnă. Olandezul a explicat că, în cazul plecării unor fotbaliști, cum ar putea fi și cazul lui Hagi, preferă să îi înlocuiască rapid cu alții, pentru a dispune de un lot la fel de numeros ca în prezent.  

"Nu mă aștept la ceva anume. Poate nu se întâmplă nimic, poate au loc multe, nu știi niciodată. Trebuie doar să fii pregătit, ăsta e cel mai important lucru ca antrenor. Trebuie să fii gata pentru orice.

Vom vedea unde suntem ca lot la finalul perioadei de transferuri. Dar, ca antrenor, nu vrei să te apropii de finalul perioadei de transferuri și să ai un lot mai subțire decât cel cu care ai început. Trebuie să știm dinainte ce trebuie să facem, indiferent de ce ne lovește", a comentat antrenorul, conform MSN.

Ianis Hagi poate fi înlocuit de Andreas Skov Olsen la Rangers

“Un pas mic pentru om, un salt uriaș pentru omenire.” Urmărește documentarul Omul pe lună, azi de la 21:55 pe DIGI World, în DIGI Online.

Rangers a pregătit și un înlocuitor pentru mijlocașul român, în cazul în care șeptarul chiar ar părăsi echipa în iarnă. Conform presei britanice, alesul este Andreas Skov Olsen, fotbalistul lui Bologna. 

Jucătorul de 21 de ani este internațional danez și a jucat deja 67 de meciuri oficiale în primul eșalon italian. În cariera sa, el a marcat deja 54 de goluri, record impresionant pentru vârsta sa fragedă.

Skov Olsen joacă de obicei în banda dreaptă și are tendința de a intra în centru și șuta precis cu piciorul stâng, stilul său fiind asemănat cu cel al legendarului olandez Arjen Robben.

  • 6,5 milioane de euro este cota lui Andreas Skov Olsen, exact ca cea a lui Ianis Hagi, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. 
Etichete: rangers , ianis hagi , giovanni van bronckhorst

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă