Rangers se umple de milioane și îi face viață grea lui Ianis Hagi! Planul pus la cale de scoțieni pentru mercato

1 săptămână in urmă 21

  • La Liga: Villarreal - Levante, luni, 20:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Cadiz - Sevilla, luni, 22:15, Digi Sport 1

Olandezul a schimbat vechiul sistem al lui Steven Gerrard (41 de ani) și cere acum ca cele două aripi ale atacului să joace mult mai aproape de linia de tușă și să centreze mult mai des, iar românul obișnuiește să aducă mingea din bandă în centru la picior, adică exact opusul celor cerute de noul tehnician.

Rangers caută să aducă concurență pe postul lui Ianis Hagi

Astfel, Rangers vrea să aducă în perioada de transferuri din iarnă o altă aripă dreapta, pentru a crește concurența postului ocupat în acest moment de internaționalul român.

Conform presei scoțiene, clubul de pe Ibrox Stadium vrea să folosească banii pe care urmează să îi primească în schimbul lui Nathan Patterson (20 de ani). 

Tânărul fotbalist este aproape să fie vândut la Everton pentru aproximativ 20 de milioane de euro, iar cei de la Rangers cred că este momentul ideal pentru aducerea unui fotbalist de bandă care să se muleze pe cerințele lui van Bronckhorst. 

Astfel, nu este exclus nici ca Hagi să plece de la Rangers în această iarnă. Șeptarul lui Rangers este dorit de Lyon, care speră să strângă bani pentru el prin vânzarea altor fotbaliști din lot. 

Ianis Hagi, sfătuit de Dorin Goian să rămână la Rangers

Deși numele său a atras atenția din partea unor echipe precum Lyon, Sevilla sau Galatasaray, Gheorghe Hagi (56 de ani) a anunțat recent că, în opinia sa, fiul său va rămâne la Rangers, iar Dorin Goian (41 de ani) speră și el să rămână în Scoția.

Fostul apărător a acordat recent un interviu pentru site-ul Rangers Review, iar unul dintre subiecte a fost și viitorul lui Ianis Hagi. Goian l-a sfătuit pe șeptarul de pe Ibrox Stadium să mai rămână un sezon sau două la echipă, deoarece este cea mai potrivită pentru evoluția sa.

"Ianis Hagi este unul dintre cei mai talentați fotbaliști din România în momentul de față. E urmărit la fiecare meci de oamenii de fotbal din România, sunt mulți ochi pe el.

Sper că va câștiga din nou campionatul din nou și va continua să se îmbunătățească odată cu fiecare joc. Are calitatea necesară și știm că poate face mult mai multe.

Cred că se simte bine la Rangers pentru că, de fiecare dată când joacă pentru România, îl vâd vorbind de Rangers în interviuri, pot să-mi dau seama că e fericit acolo. Este cel mai bun mediu pentru el pentru a juca un fotbal bun, pentru a crește și pentru a evolua de la zi la zi.

Poate într-un an sau doi, când va avea o ofertă de la un club mare din Europa, va face mutarea, dar momentan este exact unde trebuie să fie, se află într-un mediu în care poate evolua. Sper, ca român și ca fan al echipei, că o iubește pe Rangers", a transmis Goian.

Etichete: rangers , ianis hagi , nathan patterson , giovanni van bronkhorst

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă