Rangers se umple de bani după plecarea lui Steven Gerrard la Aston Villa. Suma record încasată

3 săptămâni in urmă 10

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

Steven Gerrard a semnat cu Aston Villa, care a plătit bani frumoși celor de la Rangers

Potrivit publicației The Telegraph, Aston Villa le-a plătit 4 milioane de lire sterline (4,6 milioane de euro) celor de la Rangers pentru a-i da "dezlegarea" lui Gerrard.

Scoțienii au refuzat oferta inițială făcută miercuri seară de la Aston Villa, de 3 milioane de lire sterline, și s-au ținut tare, iar după câteva ore, dimineață, au obținut ce au dorit. Suma este una record pentru cei de la Aston Villa, care nu au mai plătit niciodată atât de mulți bani pentru un antrenor.

Ianis Hagi a rămas fără antrenor. Steven Gerrard a fost prezentat la Aston Villa

Glasgow Rangers, echipa unde joacă și Ianis Hagi, a rămas fără antrenor, după ce Steven Gerrard (41 de ani) a semnat pe e ani și jumătate cu Aston Villa, ocupanta locului 16 în Premier League.

Villa, care are 5 eșecuri la rând în Premier League, era fără antrenor după demiterea lui Dean Smith în urmă cu câteva zile.

Steven Gerrard o lasă pe Rangers pe primul loc în campionatul Scoției, cu un avans de patru puncte față de Celtic, după 13 runde.

Fostul internațional englez era la Glasgow Rangers din 2018, fiind la prima experiență ca antrenor. În sezonul 2020-2021, a câștigat titlul în Scoția, fără nicio înfrângere.

Presa din Scoția susține că există trei variante pentru banca lui Rangers: Russell Martin, Alex Neil şi Derek Mcinnes.

Etichete: rangers , aston villa , ianis hagi , steven gerrard
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă