Rangers FC - Slavia Praga 0-2 | Nicușor Stanciu a marcat din nou, Ianis Hagi, rezervă neutilizată. Doi eliminați!

1 lună in urmă 2

Liga 1: FCSB - CFR Cluj, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Liga 1: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Cehii s-au impus în deplasare cu 2-0, după 1-1 la Praga, la finalul unei întâlniri în care scoțienii au fost depășiți clar de miza partidei. Imediat după fluierul final, Stanciu și colegii săi au făcut hora bucuriei la mijlocul terenului și au imortalizat momentul și printr-un selfie.

Slavia, cu Nicușor Stanciu titular, a început mult mai bine partida, pe care a reușit să o controleze până la final. De partea cealaltă, Steven Gerrard, care nu a mizat pe Ianis Hagi, nu a reușit să-i motiveze suficient de mult pe jucătorii săi.

Rangers FC - Slavia Praga 0-2 | Doi eliminați, în 9 minute, pentru scoțieni

În minutul 15, Rangers a încasat prima lovitură dură. Olayinka a reușit să deschidă scorul, după o centrare foarte bună de pe stânga. Scoțienii au părut, în primă fază, că au reacție, dar nu a fost așa. Nici la 0-1, Hagi jr nu a fost trimis pe teren. De altfel, Ianis a rămas pe bancă tot meciul.

În repriza a doua, trupa din Glasgow a picat total. Extrem de nervoși, fără clarviziune la mijlocul terenului și soluții în atac, jucătorii lui Gerrard au clacat.

Ondrej Kolar, portarul Slaviei Praga, a fost victima unui atac violent în minutul 60. În încercarea de a juca o minge trimisă către careul ceh, Kemar Roofe l-a lovit direct cu talpa în față pe Ondrej Kolar, care a rămas întins pe gazon. 

Atacantul lui Rangers a văzut roșu direct din partea arbitrului, în timp ce Kolar a avut nevoie de intervenția echipei medicale. După ce a fost îngrijit pe gazon timp de câteva minute, Ondrej Kolar a fost înlocuit cu Matyan Vagner (18 ani) aflat la debut pentru Slavia Praga.

Peste numai 9 minute, Rangers a mai avut un eliminat, de data asta pentru două galbene. Balogun a văzut și el roșu, în minutul 73, pentru un fault comis cam la 30 de metri de propria-i poartă.

A urmat lovitura liberă, executată magistral de Stanciu, care a trimis direct la vinclu.

VIDEO cu rezumatul partidei Rangers - Slavia Praga 0-2

Etichete: stanciu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă