Rangers, doar o stație pentru Ianis Hagi! Este dorit de un nume mare din Spania: „Nu este singurul club care îl vrea”

1 lună in urmă 1

Ianis Hagi revine în atenția marilor echipe ale Europei, după sezonul de primăvară foarte bun reușit cu Rangers. Românul joacă în Europa League și tocmai s-a calificat pentru sezonul viitor de Liga Campionilor. Spaniolii de la Sevilla ar fi reactivat interesul pentru fiul lui Gică Hagi.

Ianis Hagi a marcat în victoria lui Rangers cu Dundee, 4-1, iar echipa lui Steven Gerrard mai are nevoie doar de trei victorii pentru a câștiga primul titlu după zece ani de secetă. Mai mult, „ protestanții” au obținut și matematic calificarea în sezonul următor al Ligii Campionilor.

Ianis Hagi a fost lăudat de presa din Scoția și ar putea face pasul spre un campionat cu mult mai puternic. Rangers este aproape de calificarea în optimile Europa League, iar mijlocașul va avea ocazia să se remarce pe scena europeană.

Rangers, doar o stație pentru Ianis Hagi! Este dorit de un nume mare din Spania: „Nu este singurul mare club care îl vrea”

„Chiar dacă nu a ajuns într-un campionat care poate fi considerat de top, fiul legendarului Gică Hagi face o treabă excelentă la Rangers, în Scoţia.

Sevilla îl urmăreşte cu atenţie, dar nu este singurul mare club care vrea să-l transfere pe jucătorul de 22 de ani care creşte sub comanda marelui Steven Gerrard”, scrie fichaes.net.

Cinco hijos de leyendas que darán que hablar en los próximos años https://t.co/bvlvDnJTCX

— David Marcen (@bisbila) February 23, 2021

Nu este prima dată când numelor lui Ianis Hagi apare pe lista spaniolilor de la Sevilla. Managerul andaluzilor, celebrul Monchi, este un fan declarat al românului.

„Aduce atât de mult echipei, între liniile de atac” și „E dinamită! Avem un star pe partea dreaptă” au scris scoțienii după ultima prestație a lui Ianis Hagi în tricoul lui Rangers.

Cotat de site-urile de specialitate la 6 milioane de euro, Ianis Hagi a ajuns la formația din Scoția pe 31 ianuarie 2020, sub formă de împrumut, iar apoi a fost cumpărat de Rangers în iulie 2020, pentru 3,5 milioane de euro.

The post Rangers, doar o stație pentru Ianis Hagi! Este dorit de un nume mare din Spania: „Nu este singurul club care îl vrea” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă