Randi petrece sărbătorile alături de familie. Ce îi cere tatăl lui de câte ori se văd. „E mai nebun. Mă întreabă la două, trei săptămâni”

3 săptămâni in urmă 37

Randi, în vârstă de 38 de ani, este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Atunci când a venit vorba de viața personală, interpretul nu a fost reținut și a declarat în repetate rânduri cum ar vrea să arate femeia care să îl cucerească. Zilele acestea, cântărețul se pregătește de sărbătorile de Crăciun și dezvăluie cine îi va fi alături.

„Vin ai mei de la Pitești. Vor sta la fratele meu pentru că la mine e cam greu să stea, nu au unde dormi. O să doarmă la fratele meu, e mai comod acolo. Este totul aranjat”, a declarat Randi în cadrul emisiunii La Măruță.

Randi petrece sărbătorile alături de familie. Ce îi cere tatăl lui de câte ori se văd. „E mai nebun. Mă întreabă la două, trei săptămâni”

„Tată e mai nebun, dar mă întreba mai des înainte să se nască nepoții, după ce s-au născut cred că i s-a luat o piatră de pe inimă, s-a mărit familia și-o fi zis ”Băi, e ok avem doi, dacă nu face ăsta, nu-i nicio problemă”, dar mă întreabă la două, trei săptămâni când vin acasă cu o creștină. [… ]

Vorbim în fiecare zi la telefon, n-are cum să fie stresant, e tata. Îi zic ”Dacă vrei îți aduc, dar n-o să-ți placă”. Știu ce alegeri să fac, dar nu este atât de ușor de găsit. După câțiva ani de experiență nu te mai mulțumești nici cu puțin.

 Și știi că dacă nu este bine de la început, n-o să fie bine niciodată. Lumea asta e nebună din București”, a mai declarat acesta, citat de Spynews.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă