Ramona Olaru va avea propria afacere, care îi va purta numele. „Sunt în curs de a face ceva pe tema asta”

2 luni in urmă 51

Ramona Olaru este asistentă la „Neatza cu Răzvan și Dani” și, mai nou, este prezentatoare la „Splash! Vedete la apă” alături de Răzvan Fodor și Anna Lesko. Într-un interviu exclusiv pentru tvmania.ro, vedeta a vorbit despre această experiență, dar și despre planurile mari de viitor pe care le are.

Ramona Olaru nu a stat mult pe gânduri și imediat a acceptat propunerea de a prezenta „Splash! Vedete la apă”.

„M-am gândit că am eu ceva bun de îşi pun baza în mine oamenii ăştia!:))) Si atunci, când eu ştiu deja că mă arunc cu capul înainte în orice provocare, am zis Mulţumescu-ţi Doamne, că nu mă laşi să intru în monotonie şi mă mai activezi cu astfel de provocări. Că la energia mea, e şi păcat să stau prea mult timp pe linişte!”, a declarat ea.

ramona olaru va avea propria afacere 4Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Vedeta recunoaște cât de mult a ajutat-o în carieră faptul că face parte din matinalul de la Antena 1, că stă alături de prezentatorii Dani Oțil și Răzvan Simion.

„Neatza este aeroportul meu bază! Aici parchez mereu, după orice zbor! Neatza m-a adus în lumina în care sunt! I luv them!”, a mai spus ea pentru tvmania.ro.

Nu doar în televiziune vrea să facă carieră, ci și în afaceri. Ramona Olaru a anunțat că o să devină antreprenoare, o să aibă o afacere cu haine.

„De fapt sunt în curs de a face ceva pe tema asta , care să îmi poarte numele! Dar mai durează puțin să mă pun la punct cu timpul!”, a mai spus ea.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă