Ramona Olaru, deranjată de comentariile magicianului Robert Tudor la „Neatza cu Răzvan și Dani”. L-a lovit cu chitara în cap: „S-a supărat”

4 zile in urmă 21

Robert Tudor a reușit să o scoată din sărite pe Ramona Olaru la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Magicianul a făcut câteva comentarii care au supărat-o pe asistenta TV.

În ediția din 16 septembrie, de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, magicianul Robert Tudor a devenit mariachi și a venit cu cele mai interesante numere de magie. Magicianul amuzant a realizat trucuri care i-au făcut pe cei prezenți în platoul matinalului de la Antena 1 să râdă cu lacrimi, dar nu și pe Ramona Olaru. Asistenta TV are de câteva luni o relație serioasă cu Cătălin Cazacu, iar întâmplarea face să lucreze alături de fostul ei iubit, Cuza de la „Noaptea Târziu”.

„Ce frumoși erați împreună!”, a spus Robert Tudor la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Ramona Olaru stătea lângă fostul ei iubit în timp ce magicianul a făcut această remarcă. Colega lui Dani Oțil și a lui Răzvan Simion l-a lovit pe invitat cu chitara.

ramona-olaru-il-loveste-cu-chitara-pe-robert-tudor-2Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Mi-a stricat numărul de magie. S-a supărat”, a continuat magicianul. „Poate să strice și mai multe”, a completat Dani Oțil.

„Ramona, vreau să te întreb dacă tu ai făcut vreodată amestecătură pe dragoste? Ți-am tăiat tot cheful cu ăla, nu?”, a zis Robert Tudor. Imediat după, Ramona Olaru l-a lovit cu chitara în față. „Sunt încărcată! Insiști!”, i-a răspuns asistenta TV.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă