Ramona Olaru a scăpat porumbelul, în direct la TV. Răzvan Simion s-a panicat: ”Nu mai zice așa ca iar apărem în presă, ca ieri!”

1 lună in urmă 11

La Neatza cu Răzvan și Dani, ediția de azi, a venit și discuția despre shot-uri. Cu această ocazie, Ramona Olaru a mărturisit că știe să le prepare și să le și bea.

Ramona Olaru a scăpat porumbelul, în direct la TV

Dialog savuros între Ramona Olaru și Răzvan Simion la Neatza cu Răzvan și Dani, când s-au adus în discuție shot-urile, în special cele din categoria B-52, care face parte din familia B-50. Este vorba despre un shot cu trei starturi, pe care multă lume îl preferă. Ramona Olaru a mărturisit că știe să prepare shot-uri și că obișnuiește să le consume.

”Pai eu beau de… fac shot-uri. M-a învățat Valentin (n.red. Valentin Luca). Am fost pe A-uri, dar m-am lăsat” a zis Ramona Olaru mai în glumă mai în serios.

La această mărturisire a intervenit imediat prezentatorul Răzvan Simion și i-a dat replica.

Ce a mărturisit Ramona Olaru, în direct, la TV

”Nu mai zice așa ca iar apărem în presă, ca ieri!” i-a spus Răzvan Simion colegei sale, Ramona Olaru.

Amintim că ieri, s-a discutat, printre altele, în emisiune, și despre ultimele proteste din țară, amintindu-se și de numele senatoarei Diana Șoșoacă.

”- Am înțeles că sunt fanii ei supărați că nu mai are cont pe Facebook, că e blocată sau ceva, și nu mai pot vorbi cu ea. Ăștia de au tot ieșit la proteste nu mai pot afla lucruri despre ea.”, a spus  Răzvan Simion în cadrul emisiunii de la Antena 1.

”– Nu, că mai are 14 conturi pe Facebook, ce știi tu. Unele de prin Vietnam, Rusia… Oamenii sunt supărați că nu mai are Șoșoacă corturi în care să-i primească. (…) Oamenii au strigat ”Jos Pandemia ”, a sărit Florin Ristei în ajutorul colegului său, care nu cunoștea faptul că senatoarea Diana Șoșoacă posedă mai multe conturi de socializare cu care discută cu fanii ei.

Un alt dialog interesant la Neatza a fost azi însă cel al fiicei lui Adrian Enache cu Răzvan Simion. Diana Enache a venit să cânte o piesă împreună cu formația Alb Negru, și anume, ”Joc periculos”. Iar la finalul piesei, Răzvan Simion i-a spus acesteia să se așeze lângă el, iar băieții în altă parte. La această situație, Diana Enache a reacționat imediat.

”- Stiți ca-i plac astea mai tinere lui Razvan, d-asta m-a pus aici!”

– Si tu ce părere ai despre asta?

– Niciuna, e doar o concluzie!”, a fost dialogul dintre Diana Enache și Răzvan Simion.

The post Ramona Olaru a scăpat porumbelul, în direct la TV. Răzvan Simion s-a panicat: ”Nu mai zice așa ca iar apărem în presă, ca ieri!” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă