Ramona Bădescu se întoarce pe platoul de filmare, după trei ani de pauză. În ce film va juca. „Pot să fiu și foarte rea”

1 lună in urmă 16


După o perioadă de trei ani, în care s-a dedicat vieții personale, Ramona Bădescu, în vârstă de 52 de ani,  este pregătită să revină pe platourile de filmare. Actrița a devenit mamă în urmă cu doi ani, iar de atunci viața ei s-a schimbat total.


Ramona Bădescu face parte din distribuția filmului „Egregora: Comoara pierdută”, o trilogie despre care scenaristul spune că va transporta publicul în vremuri demult apuse.„Până acum m-am dedicat în exclusivitate lui Ignazio. Sunt doi ani de viața lui și un an când a fost în burtă, așa că sunt trei ani de când i-am cântat lui, i-am dansat lui, am stat numai lângă el.


Dar acum m-am reîntors la muncă. Am ceva proiecte. Deja filmez pentru un film. La Bușteni. Scris și regizat de Andrei Chiriac. Un film extraordinar”, a povestit Ramona Bădescu pentru EVZ.


Ca o supriză pentru toți cei care o cunosc pe Ramona și i-au urmărit cariera, de această dată, Bădescu va juca rolul unei contese diabolice.


„Sunt fată rea în film. Foarte rea. Pot să fiu și foarte rea, dar tot cu zâmbetul pe buze. Dacă botoxul îmi permite, mai ridic și sprânceana stângă să par și mai rea”, a mai povestit Ramona, pentru sursa citată.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă