Rămășițele a doi bebeluși, găsite în curtea unei case din Mehedinți. Mama lor i-ar fi ucis și îngropat după ce i-a născut

2 săptămâni in urmă 24

Caz oribil în Mehedinți! O femeie este suspectată că ani la rândul și-a ucis nou-născuții și i-a ingropat în curtea casei. Procurorii au găsit îngropate în curtea femeii rămăşiţele a doi copii proveniţi din sarcini diferite. Dacă va fi găsită vinovată, femeia care este deja mamă, va face ani grei de închisoare. Vă avertizăm că urmează informaţii cu impact emoţional.

Cea care a dat-o în vileag pe femeie este chiar fiica ei cea mare, o adolescentă de 15 ani care, în urma unei altercații cu mama, a sunat la 112 și le-a povestit polițiștilor tot ce știe.

Ancheta a fost preluată de procurorii de pe lângă Tribunalul Mehedinți și, odată ce au ajuns la domiciului femeii au făcut și descoperirea macabră. Două cadavre ale unor copii nou-născuți au fost găsite îngropate în curtea femeii. Ea este cercetată acum sub arest la domiciliu.

Femeia recunoaște că și-a îngropat copiii, dar susține că micuții s-au născut morți

Reporterul Observator Cristina Oprea a reușit să stea de vorbă cu mama acuzată de oribilele crime. Femeia a recunoscut că și-a îngropat copiii, însă susține că s-au născut morți și nu avea nicio altă posibilitate să îi înmormânteze creștinește.

Nimeni din comunitate nu a știut de cele întâmplate și nu a suspectat că femeia făcea așa ceva. Este mamă, mai are o fetiță de 7 ani care învață la școala din comună și are rezultate bune la învățătură, și încă un copil de 16 ani, cu handicap. Este și motivul pentru care cei de la DGASPC (Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului) au decis să nu ia copiii din grija femeii, pentru că aceștia sunt, aparent, bine îngrijiți. Fata care a făcut denunțul se află acum într-un centru de plasament și primește îngrijire psihologică de la specialiști.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă