”Rămas bun, `amirale`!”. Hagi și Popescu deplâng dispariția lui Ivan Patzaichin

1 lună in urmă 21

  • Preliminarii CM 2022: Germania - Armenia, duminică, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Elveția - Italia, duminică, 21:45, Digi Sport 2

Ivan Patzaichin s-a născut pe 26 noiembrie 1949, la Mila 23 din Delta Dunării şi a decedat pe 5 septembrie 2021 după ce s-a luptat cu demnitate cu perfidul cancer. Hagi și Popescu au deplâns trecerea în neființă celui ce a fost unul dintre cei mai mari sportivi pe care i-a dat România.

Mesajul lui Hagi și Popescu, după decesul lui Ivan Patzaichin: ”Rămas bun, `amirale`!”

Rămas bun, `amirale`!

Din păcate, România a pierdut astăzi una din cele mai mari legende ale sportului, unul din cei mai mari ambasadori ai țării, "amiralul flotei românești", Ivan Patzaichin.

A fost o mândrie, o bucurie să te cunoaștem! Ivan Patzachin a fost și va fi mereu un model de cum se construiește succesul: dăruire, voință, profesionalism. Rămas bun, prietene!”, a fost mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a Farului, semnat de Gică Hagi și Gică Popescu.

farul

Mesajul lui Gică Hagi și Gică Popescu după moartea lui Ivan Patzaichin / Foto: Facebook @farulconstanta

Patzaichin a participat la cinci ediții ale Jocurilor Olimpice de vară și a fost de patru ori laureat cu aur. Mexico ’68, Munchen ’72, Montreal ’76, Moscova ’80 şi Los Angeles ’84. A adunat cu totul 7 medalii la aceste competiţii pentru că la gâtul său au fost puse şi trei medalii de argint. De asemenea, are în palmares și 22 de medalii în 11 ediții Mondiale, 9 medalii de aur, 4 de argint și 9 de bronz.

Etichete: gica hagi , ivan patzaichin , gica popescu , ivan patzaichin a murit
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă