„Rămâne o echipă pe care nu poți să o caracterizezi!”. Cum vede Ovidiu Sabău șansele Universității Craiova la titlu | EXCLUSIV

1 lună in urmă 7

Ioan Ovidiu Sabău, fostul mare internațional român, a vorbit despre lupta la titlul din Liga 1 și nu o scoate din această cursă pe Universitatea Craiova.

În prezent, liderul Ligii 1 este FCSB, cu 63 de puncte obținute. În timp ce poziția secundă este ocupată de CFR Cluj, cu 60 de puncte, iar pe locul 3 este clasată Universitatea Craiova, cu 56 de puncte.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Cum vede Ovidiu Sabău șansele Universității Craiova la titlu

Fostul internațional susține că Universitatea Craiova este o echipă cu evoluții oscilante. Deși s-a îndepărtat de prima poziție din clasament, Ovidiu Sabău consideră că formația olteană are șanse la titlu, deoarece punctele se vor înjumătăți, în play-off.

În plus, Ovidiu Sabău a vorbit despre prestația dezastruoasă a campioanei CFR Cluj, din partida pierdută cu FCSB, 0-3.

„CFR a fost o echipă într-o zi proastă. De la început, lucrurile n-au mers și a fost o echipă fără vlagă. Au prins o zi proastă cam toți jucătorii.

Nu văd nicio favorită la titlul și aș include-o aici și pe Craiova, chiar dacă rămâne o echipă pe care nu poți să o caracterizezi. Rămâne o echipă cu momente foarte bune și cu momente așa și așa. Dar eu zic că și Craiova trebuie luată în calcul, pentru că se înjumătățesc punctele, iar diferența este foarte mică. Contează mult stabilitatea la nivelul clubului, cum gestionezi anumite momente”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, pentru ProSport.

The post „Rămâne o echipă pe care nu poți să o caracterizezi!”. Cum vede Ovidiu Sabău șansele Universității Craiova la titlu | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă