Rămâne Mirel Rădoi selecționerul României? „Să continue la națională! Toată lumea a apreciat asta”

1 săptămână in urmă 10

Liviu Ciobotariu are cuvinte de laudă pentru Mirel Rădoi și crede că Federația Română de Fotbal n-ar trebui să caute un alt selecționer pentru prima reprezentativă.

Fostul internațional român a ținut să-l felicite pe Rădoi și este de părere că selecționerul trebuie să conducă naționala României și la un eventual baraj.

Selecționerul a anunțat după victoria obținută în fața Armeniei că are de gând să abandoneze echipa națională după partidele cu Islanda și Liechtenstein, fără a-i coordona pe „tricolori” și în meciurile de baraj, dacă aceștia vor ajunge în acea fază a preliminariilor.

Liviu Ciobotariu, susținere pentru Mirel Rădoi: „Ar fi indicat să continue la naționala României!”

Liviu Ciobotariu a fost impresionat de modul în care a arătat naționala României la Hamburg, dar și în Ghencea. Antrenorul celor de la FC Voluntari a părut șocat de anunțul că Mirel Rădoi este gata să plece.

Mihai Stoichiță a recunoscut că intențiile Federației Române de Fotbal sunt să continue colaborarea cu tehnicianul în vârstă de 40 de ani.

„În primul rând, aș vrea să-l felicit pe Rădoi și pe tricolori pentru jocurile acestea două, din luna asta. Toată lumea a apreciat evoluția echipei în aceste două meciuri. Nu știu exact care este situația lui contractuală, motivele lui. Din punctul meu de vedere, cred că ar fi indicat să continue Mirel Rădoi. Probabil că are motivele lui, dar n-am de unde să știu”, a spus Liviu Ciobotariu, la Digi Sport.

The post Rămâne Mirel Rădoi selecționerul României? „Să continue la națională! Toată lumea a apreciat asta” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă