Rămâne Messi la Barcelona? Omul care susține că îl poate ”întoarce din drum” pe argentinian

1 lună in urmă 1

Cupa României: Universitatea Cluj - Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, miercuri, 17:30, Digi Sport 1

Cupa României: Petrolul - Astra, miercuri, 20:30, Digi Sport 1

În ultimul timp, s-a vorbit foarte mult despre plecarea lui Leo Messi de pe Camp Nou, mai ales că argentinianul a fost nemulțumit de deciziile luate de conducere în ultima vreme și a intrat în ultimele șase luni de contract. Laporta crede că îl poate întoarce din drum pe cel mai important jucător din istoria clubului.

Joan Laporta: ”Dacă nu câștig, sunt sigur că Leo nu va rămâne”

„Am o relație grozavă cu Leo, care va ține cont de orice propunere îi voi face. Dacă nu câștig, sunt sigur că Leo nu va rămâne la Barcelona. Messi va cântări oferta pe care i-o vom face. Sunt sigur că dacă alt candidat câștigă, Messi nu va rămâne la Barcelona. Nu a fost fericit în timpul în care Freixa a fost în conducere. Messi nu este ghidat doar de bani, vrea o echipă competitivă, care să câștige”, a spus Joan Laporta, citat de Marca.

Nelson Semedo: ”Messi nu se antrenează și e perfect!”

Argentinianul a fost mereu un executant redutabil al loviturilor libere. Recent, îl depășise pe rivalul său, Cristiano Ronaldo, după ce a înscris golul cu numărul 48 din asemenea execuții magistrale. 

Dar un fost coechipier de-al său, Nelson Semedo, a făcut o mărturisire surprinzătoare. Portughezul cedat în vară la Wolverhampton după dezastrul catalanilor în meciul cu Bayern din UEFA Champions League a vorbit despre cum l-a lăsat starul Barcelonei cu gura căscată.

”Nici nu am cuvinte să descriu cât de bun este Leo Messi. Știți ce-l face să fie cu adevărat extraordinar? Eu nu l-am văzut vreodată la antrenamente exersând loviturile libere. Vă jur, el nu se antrenează niciodată ca să bată loviturile libere!

Toată lumea exersează, trage șuturi de la distanță, dar Messi nu execută niciodată lovituri libere. Pentru el, este pur și simplu ceva natural ceea ce face pe teren în timpul meciurilor.

Toată lumea zice că practica e tot ce contează, așa atingi perfecțiunea. Ei bine, el nu se antrenează și e perfect! Eram lângă el când a bătut acea lovitură liberă contra lui Liverpool în semifinala de Liga Campionilor din 2019. Dar tot nu pot să explic cum a reușit, este un jucător incredibil. 

Abia venisem la Barcelona și l-am văzut când a luat mingea și apoi a driblat unul, doi, trei, patru, cinci adversari. Stăteam pe teren și mă gândeam: cum naiba reușește să facă așa ceva? Și jucătorii buni par slabi pe lângă el”, a declarat Nelson Semedo într-un interviu pentru The Telegraph. 

Etichete: barcelona , leo messi , joan laporta
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă