Raluca Turcan: Un guvern minoritar trebuie evitat și orice sprijin al PSD exclus / Coaliția trebuie să revină la normal, premierul Florin Cîțu are tot sprijinul PNL

4 săptămâni in urmă 19

Prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, a declarat, vineri, că trebuie evitat un guvern minoritar, iar un sprijin al PSD trebuie „exclus” și susține că USR PLUS și UDMR sunt „cei mai buni parteneri posibili pentru PNL”.

„Coaliția trebuie să revină la normal și la funcționalitate cât mai repede (….) Suntem în punctul în care există un singur lucru de spus pe care îl știe toată lumea: coaliția trebuie să revină cât mai repede la lucrurile importante pe care le-a promis, la eliminarea inechităților din salarizare, la realizarea pensiilor bazate pe contributivitate, la schimbarea felului în care statul acționează în domeniul asistenței sociale, la digitalizarea administrației”, a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Raluca Turcan a reafirmat sprijinul PNL pentru premierul Florin Cîțu și consideră că nu există „parteneriate politice perfecte”.

„Sunt priorități arhicunoscute pe care și le-a asumat această coaliție și sunt priorități pe care PNL le va realiza, iar premierul Florin Cîțu are tot sprijinul PNL.

Am suficientă experiență politică să știu că nu există parteneriate politice perfecte. Întotdeauna vor fi dispute, tensiuni, înțelegeri diferite asupra aceluiași lucru, simplu la prima vedere. Cu toate acestea, USRPLUS și UDMR sunt cei mai buni parteneri posibili pentru PNL. Un guvern minoritar trebuie evitat și orice sprijin al PSD exclus.

Am beneficiat de sprijinul colegilor din USRPLUS și, chiar în ciuda momentelor în care am avut puncte de vedere diferite, sper să ne sprijinim în continuare, pentru că avem niște lucruri promise de realizat. Îmi doresc și le doresc colegilor mei să trecem cât mai repede peste tensiuni și să revenim la ceea ce oamenii așteaptă și noi ne-am asumat să facem”, a mai scris Raluca Turcan.

Sursa foto: Raluca Turcan / Facebook

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă