Raluca Turcan nu a plătit încă amenda primită, după ce a fost surprinsă fără mască: ”Mai am 10 zile”

1 lună in urmă 17


Raluca Turcan a fost amendată cu 500 de lei de polițiștii sibieni, după ce a apărut săptămâna trecută fără mască de protecție la o acțiune de împădurire. Ministrul muncii a declarat marți că a primit înștiințarea prin poștă, dar că mai are 10 zile timp să o plătească la jumătate din valoare, potrivit G4media.


„Mai am cred că 10 zile până s-o plătesc”, a răspuns Raluca Turcan, întrebată dacă a plătit amenda pentru că s-a înghesuit în remorca unei mașini de teren cu 8 persoane, toți fără mască de protecție și fără distanțare socială.


Am primit înștiințarea în cutia poștală. Am 15 zile în care pot să plătesc jumătate. Din 500, 250, dacă nu, o plătesc la valoarea întreagă

Raluca Turcan la Digi24

Raluca Turcan a spus că, pentru ea, toată această poveste este „o lecție de viață”.


„Nu ai voie ca lider politic important și factor de decizie să lași nicio secundă garda jos, pentru că, și o secundă din 100 de secunde dacă ai lăsat garda jos, semnalul este negativ și suporți consecințele”.


La sfărșitul săptămânii trecute, polițiștii sibieni s-au sesizat din oficiu în urma apariției imaginilor cu Raluca Turcan în mediul online la o acțiune de împădurire desfășurată în localitatea Tălmaciu.


De asemenea, demnitarul, Daniela Cîmpean, președintele CJ Sibiu, și alte patru persoane au fost amendate cu câte 500 de lei fiecare fiindcă nu au purtat masca sanitară.


Cu o zi înainte, Raluca Turcan, a anunțat, într-o postare pe Facebook că a solicitat să fie amendată pentru cele „câteva momente” în care nu a purtat mască.


”Am solicitat să fiu amendată. Consider că este corect, chiar dacă au fost doar câteva momente și în tot restul timpului, am respectat regulile. A fost o neatenție, pentru care îmi pare rău, nicidecum nu a fost o sfidare sau nepăsare”, a scris Raluca Turcan pe Facebook.Citeşte Articolul Întreg pe Sursă