Raluca Turcan îl BLOCHEAZĂ pe Orban înainte de Congres: A cerut să nu fie filmat

1 lună in urmă 21

Ludovic Orban, președintele PNL Ludovic Orban, președintele PNL

Ludovic Orban critică gestul premierului de a se plânge Uniunii Europene și partenerilor NATO de criza coaliției. Reacția vine după ce consilierul premierului, Alexandru Muraru, a anunțat că informat oficial Comisia Europeană, SUA, Israel și Germania despre planul USR-PLUS de a crea o nouă majoritate parlamentară cu un ”partid neofascist, antisemit”. Declarația a fost făcută la Sibiu, unde Raluca Turcan a cerut expres ca discursul lui Ludovic Orban să nu fie transmis pe Facebook. Mai mult, Turcan a refuzat echipei de filmare să înregistreze discursul președintelui PNL, acesta neputând fi difuzat nici măcar pe alt canal de comunicare. Acest lucru nu s-a mai întâmplat până acum în nicio filială liberală, relatează Realitatea PLUS. 

DUMINICĂ, 05 SEPTEMBRIE 2021, 17:56

SURSĂ: Realitatea.NET

AUTOR: REALITATEA.NET

Discursurile președintelui PNL Ludovic Orban, dar și intervențiile celorlalți liberali la ședințele convocate pentru campania internă din PNL erau, de regulă, transmise live pe paginile de Facebook ale filialelor. Raluca Turcan este președintele organizației PNL Sibiu. Actualul ministru al Muncii este printre primii liberali care au anunțat că îl susțin pe Florin Cîțu la șefia PNL. 

Cu toate astea, mesajul liderului PNL a reușit să fie transmis. "Toate guvernele partenerilor sunt informate pe canale diplomatice, prin intermediul misiunilor diplomatice. E oarecum neuzual, nu cunosc conținutul unor astfel de comunicări, dar din punctul meu de vedere trebuie să ne comportăm astfel încât să nu rupem punțile, să nu rupem canalele de dialog și negociere pentru că, repet, din punct de vedere politic nu există o altă coalițe care să poată asigura o guvernare bună României decât Coaliția formată din PNL, UISRPLUS, UDMR. Pâra pe la alte Guverne nu e normală", a firmat Orban.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă