Raluca Bădulescu a dezvăluit de ce nu o place pe Andreea Marin. Ce spune despre felul în care se îmbracă. „Eu am o boală pe ea…”

3 săptămâni in urmă 1

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu sunt jurați la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”. În cadrul emisiunii Teo Show, unde aceștia au o rubrică specială în care comentează ținutele vedetelor, ei au luat-o în vizor pe Andreea Marin.

„Indiferent că e pe mov, nu e pe gustul meu. Lungimea pantalonului nu e corectă, se vede prea mult glezna.

Niciodată nu se poartă aşa gulerul peste cămaşă. Nici ochelarii nu se potrivesc foarte bine”, a spus Cătălin Botezatu  la emisiunea Teo Sow, potrivit Wowbiz.

150219788_271465867673682_803515336258877020_nIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Raluca Bădulescu i s-a alăturat colegului său și a mărturisit că nu îi place deloc ținuta Andreei Marin, iar singurele momente când a văzut-o îmbrăcată bine a fost doar în editoriale.

„Ce să zic?! Geanta e prea mare, nu are nicio legătură cu pantofii. Nefericită combinaţie. Andreea Marin a avut ţinute bune doar în editoriale.

În viaţa de zi cu zi, nu se îmbracă bine. Eu am boală pe ea pentru că a fugărit nişte câini pe stradă”, a declarat Raluca Bădulescu în cadrul aceleiași emisiuni.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă