Raliul Dakar a început cu o ”bombă”. Președintele unui club de fotbal a fost rănit de o explozie în mașină. Nu e exclus un act criminal!

2 săptămâni in urmă 36

Duminica, 02 Ianuarie 2022, ora 11:56

105 citiri

Raliul Dakar a început cu o ”bombă”. Președintele unui club de fotbal a fost rănit de o explozie în mașină. Nu e exclus un act criminal!

Un pilot francez participant la Raliul Dakar, rănit grav joi la un picior după ce a explodat un dispozitiv în maşina sa, în apropiere de Jeddah, a fost operat în Arabia Saudită şi urmează să fie repatriat în Franţa, au anunţat organizatorii.

“Pilotul a fost rănit grav la picior şi a trebuit să fie operat. Starea sa este în curs de ameliorare. Maşina sa a fost oprită brutal de o explozie a cărei origine încă este necunoscută. Poliţia saudită s-a deplasat la locul exploziei şi a început o anchetă, neexcluzând nicio pistă, inclusiv un act criminal”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Directorul competiţiei, David Castera, a declarat pentru francetvinfo.fr că pilotul respectiv este Philippe Boutron, preşedintele clubului de fotbal US Orleans, aflat la a noua participare la Dakar.

Potrivit L’Equipe, explozia s-a produs în momentul în care Boutron conducea vehiculul de asistenţă al echipei sale către verificările tehnice. A explodat un dispozitiv care se afla sub scaunul său, iar podeaua vehiculului a rămas cu o gaură.

Citeste si:

 ”O să fie mult nisip!” Când începe competiția

Pilotul sătmărean Emanuel Gyenes, care va lua startul în Raliul raid Dakar pentru a 12-a oară, se aşteaptă la o cursă dificilă, cu multe dune de nisip în Arabia Saudită, după cum a...

Un bărbat și-a omorât soția și cele două fiice într-un mod teribil, apoi s-a spânzurat

Un bărbat din Serbia şi-a ucis soţia, cele două fiice în vârstă de 15 şi 19 ani, după care s-a sinucis, potrivit ştirilor din presa locală, informează dpa. Crima a avut loc...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă