Raliul Dakar 2021: Claudiu Barbu și Marius Lupu au terminat cu bine etapa a 3-a și sunt pe locul 57 la general

1 lună in urmă 1

Echipajul românesc Claudiu Barbu/Marius Lupu (Transcarpatic Rally Team) s-a clasat pe locul al 38-lea la secţiunea SSV în etapa a treia a Raliului Dakar 2021, desfăşurată marţi, într-o buclă cu plecarea şi sosirea la Wadi Ad-Dawasir (Arabia Saudită).

Victoria a revenit chilienilor Francisco Lopez Contardo / Juan Pablo Latrach Vinagre (South Racing Can-Am), cronometraţi cu timpul de 04 h 20 min 57 sec pe cei 403 km de probe speciale.

Barbu şi Lupu, care participă la Raliul Dakar cu un „special service vehicle” marca Polaris, au terminat la 05 h 36 min 40 sec de învingători.

Raliul Dakar 2021: Claudiu Barbu și Marius Lupu au terminat cu bine etapa a 3-a și sunt pe locul 57 la general

După ce în primele două zile au încheiat cu emoții fiecare probă specială după ce pe PS1 automobilul de concurs a luat foc din cauza faptului că s-a spart returul de benzină. A urmat apoi un incendiu, care a ars aproape tot ce înseamnă plastic și cabluri în partea din spate a Polarisului.

Marți, singurul echipaj auto românesc prezent la Raliul Dakar a ajuns la finiș pe locul 38 la Clasa SSV și pe 57 la general la clasa mașinilor ușoare. După trei probe, cei doi se află pe poziția a 35-a la SSV și pe 53 la general în topul mașinilor ușoare.

În total, Raliul Dakar are un total de 12 probe speciale. Cea de-a patra, programată pentru miercuri, se va desfășura între Wadi Ad-Dawasir și Riyadh. Distanța totală acoperită va fi de 813 kilometri.

Echipajul format din Claudiu Barbu și Marius Lupu, susținut de FRAS și Ministerul Tineretului și Sportului, se află la prima participare la Raliul Dakar.

The post Raliul Dakar 2021: Claudiu Barbu și Marius Lupu au terminat cu bine etapa a 3-a și sunt pe locul 57 la general appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă