Ralf Rangnick n-a mai suportat situația lui Cavani: "I-am spus asta cu disperare"

2 săptămâni in urmă 22

  • La Liga: Getafe - Real Madrid, duminică, 15:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Atletico Madrid - Rayo Vallecano, duminică, 17:15, Digi Sport 1

Ralf Rangnick a discutat cu Edinson Cavani și l-a implorat să nu plece de la Manchester United

Însă managerul "diavolilor", Ralf Rangnick, nici nu vrea să se gândească la așa ceva. Antrenorul german a avut o discuție cu uruguayanul și a încercat să-l convingă să stea.

"I-am spus chiar din prima zi că este un jucător extrem de important, este probabil singurul care poate juca atacant atât cu fața la poartă, cât și cu spatele.

Iar profesionalismul lui și dedicarea sa sunt pur și simplu impresionante.

I-am spus că vreau cu disperare ca el să rămână până la finalul sezonului, iar el știe asta, știe cât de mult îl prețuiesc eu și cât de mult îl respect", a spus Rangnick.

  • Cavani are două goluri în 10 meciuri oficiale jucate în acest sezon.

Barcelona l-ar fi ofertat pe Edinson Cavani

Cavani va împlini 35 de ani pe 14 februarie și mai are contract cu United până la finele sezonului. Acum, el poate negocia și semna un precontract cu orice echipă dorește, iar cea mai plauzibilă destinație este Barcelona.

Potrivit jurnalistului Gerard Romer, în decembrie, Barcelona i-ar fi propus lui Edinson Cavani un contract pe un an și jumătate, până în iunie 2023.

În primele șase luni, Cavani ar urma să câștige 3.5 milioane de euro, plus un milion de euro din bonusuri. Ulterior, atacantul uruguayan va câștiga 4 milioane de euro, plus 1.5 milioane de euro.

Deocamdată nu există o ofertă oficială, însă Cavani ar fi atras de ideea de a juca în La Liga și ar fi hotărât să semneze cu formația catalană.

Etichete: manchester united , ralf rangnick , edinson cavani

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă